Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Τετάρτης 19/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν καλεσμένη μία παίκτρια που απασχόλησε ιδιαίτερα μετά την συμμετοχή της στο GNTM, το τρανς μοντέλο Έβελυν, η οποία όταν αποχώρησε ήταν μάλιστα και ιδιαίτερα θλιμμένη (δείτε εδώ το συγκινητικό απόσπασμα της αποχώρησής της). Η ίδια ωστόσο, κατά την διάρκεια της κουβέντας της στην εκπομπή, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και όπως ήταν λογικό, η συζήτηση πήρε λίγο πιο έντονο ύφος.

Η αντιπαράθεση της Έβελυν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο έντονο ξέσπασμά της κατά την αποχώρησή της και ανέφερε: «Κάποιος που δεν έχει άμυνες δεν προβαίνει σε ένα τέτοιο διάβημα».

Toτε η Έβελυν απάντησε: «Το καταλάβατε λάθος. Πήγα εκεί για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Έχω μάθει όταν θέλω κάτι να στενοχωριέμαι αν δεν το αποκτώ. Αν η έκφρασή μου ήταν υπερβολή λόγω και της ορμονοθεραπείας δεν είναι δικό μου θέμα αν δεν μπορείτε να το δεχτείτε. Εγώ ήθελα να εκφραστώ κύριε».

«Ναι αλλά δεν σταμάταγες». «Αν κάνω ορμονοθεραπεία δεν θα έρθω να κάτσω σε αυτή τη θέση και θα κλαίω» απάντησε επίσης ο παρουσιαστής με το μοντέλο να αποκρίνεται: «Δεν θα μου πείτε πότε θα κυνηγήσω τα όνειρά μου, σας παρακαλώ».

Η ηλικία, η καταγωγή και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε

Η Έβελιν είναι 28 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και μίλησε ανοιχτά στη Βίκυ Καγιά, στη Σοφία Χατζηπαντέλη, στον Γιώργο Καράβα και στον Τάσο Σοφρωνίου για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

«Όπως καταλαβαίνεται, είμαι τρανς γυναίκα. Και δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να γίνω τρανς επειδή είχα κάποια θέματα με τους γιατρούς, με φίλους που μου το έπαιζαν φίλοι, πέρασα βάσανα, πέρασα πολλά, αλλά μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι.

Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Εννοείται και είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι. Και είμαι εδώ για να σταθώ και να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι. Είχα φάει απορρίψεις και έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς, έχω περάσει πολλά. Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι δεν νιώθω αγόρι ήταν στα 6 μου. Καθόμασταν στον καναπέ και ο μπαμπάς μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Εκείνη την ώρα πραγματικά θόλωσα, έβαλα τα κλάματα εννοείται και πήγα στο δωμάτιό μου. Τυλίχτηκα με μια κουνουπιέρα και είπα "θεέ μου κάνε με κορίτσι! Κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα". Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τρανς μοντέλου Έβελυν

GNTM 5: Η Τίτσα αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι