Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες, καθώς ο θάνατος του Ηλία Ζερβού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αλλά και τον κλάδο των ηθοποιών.

Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή (δείτε εδώ την αιτία του θανάτου του) και έτσι το πρωί της Πέμπτης 3/11 φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρέτησαν στο Νεκροταφείο της Νίκαιας.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Ηλία Ζερβού

Ο αποκλειστικός φακός του TV24.gr βρέθηκε στο σημείο και μέσα από αποκλειστικές μας φωτογραφίες βλέπουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Δημήτρη Μακαλιά να λένε το τελευταίο αντίο.

Κηδεία Ζερβός

Μπιμπίλας
Μακαλίας

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ηλίας Ζερβός θάνατος

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος - Έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένη ηθοποιός

«Καλό ταξίδι να έχεις...» - Θρήνος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη