Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (7/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», που συνεχίζει να «σαρώνει» σε νούμερα τηλεθέασης, μιας και ο Ντίνος πάνω στην απελπισία του, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια τοκογλύφων.

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να σώσει τον Παράδεισο και στον πανικό του κάνει κινήσεις απελπισίας, όπως να ζητήσει χρήματα από τοκογλύφους. Η Ζηνοβία όμως, που βλέπει ότι βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και τον προειδοποιεί: «Τι κάνεις, παιδάκι μου; Από το κακό στο χειρότερο! Δεν ξέρεις πού πας να μπλέξεις. Λοιπόν κοίτα να συνέλθεις, γιατί σήμερα κιόλας θα πάρω τη μάνα σου και θα της πως τα πάντα», του λέει.

Ο Άγης συνέχεια συναντά εμπόδια από παντού σε σχέση με τη Γεωργία και αυτό τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο, γιατί λόγω εγωισμού και μόνο, θέλει οπωσδήποτε να την κατακτήσει. Την ίδια στιγμή η Αμαλία προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και αποφασίζει να ψάξει για δουλειά, ωστόσο ψάχνοντας βρίσκει κάτι ακόμα καλύτερο. Την ίδια ώρα η Μιράντα μαθαίνει ότι ο αστυνόμος Θανάσης, βάζοντας όλα τα μέσα, αποφυλακίζεται με εγγύηση και αρχίζει πάλι να φοβάται ότι κάτι κακό θα συμβεί.

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Κυρίως φοβάται για την ασφάλεια της γυναίκας του της Ματούλας, που ήταν η αιτία για να μπει στη φυλακή. Φοβούμενη λοιπόν ότι θα της κάνει κακό, αποφασίζει να της κάνει μια πρόταση: «Κυρία Ματούλα, ο άντρας σας αποφυλακίστηκε. Θέλω να φύγετε τώρα από εκεί. Φοβάμαι ότι θα σας κάνει κακό. Ελάτε να μείνετε σας παρακαλώ μαζί μου», της προτείνει αλλά η Ματούλα δεν το δέχεται: «Μη στενοχωριέσαι, κορίτσι μου, για μένα. Δεν πρόκειται να μου κάνει τίποτα, φοβάται πλέον. Θα μείνω εδώ», της απαντάει

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα το παρατραβήξει...» - Ο Νίκος Λεκάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Άγη Μπουραντά