Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την πρεμιέρα του Παράδεισου των Κυριών, η οποία σάρωσε το βράδυ της Δευτέρας 19/9, μία εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, η γλυκύτατη Ευαγγελία Συριοπούλου, το πρωί της Τρίτης 20/9 βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day, και εκτός από την σειρά και ον ρόλο της, μίλησε όταν ερωτήθηκε για το ταξίδι της στην μητρότητα και πως το βιώνει μαζί με τον γιο της.

Η αντίδραση του γιου της Συριοπούλου όταν την είδε στην τηλεόραση

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη καθώς την πρεμιέρα την είδε σπίτι της αγκαλιά με τον γιο της, ο οποίος τα έχασε κάπως όταν έβλεπε την μαμά του δίπλα του, και μέσα από το γυαλί!

«Εχθές, γύρισα από το γύρισμα και δεν τον άφηνα να βλέπει τηλεόραση, και δεν τον αφήνω να βλέπει τηλεόραση αλλά και εγώ είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία, και έτσι όπως τον κρατάω αγκαλίτσα και γυρνάει στην τηλεόραση, ήταν η σκηνή μου [...] Και λέω αχ Παναγία μου λες το παιδί μου να τρόμαξε που βλέπει την μαμά του παντού;» είπε χαρακτηριστικά η γλυκιά μανούλα για την στιγμή που ο γιος της την είδε στην τηλεόραση και γούρλωσε τα ματάκια του καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει.

Είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια και έχουν κάνει ένα παιδί - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της

Στη σειρά η ηθοποιός υποδύεται την Μιράντα Παππά. Υπεύθυνη καταστήματος, διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου», αν και δεν έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο. Ζει μόνη και δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Ηταν άριστη μαθήτρια, αλλά απανωτά τραγικά συμβάντα της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Μπορεί λοιπόν στη σειρά τα προσωπικά της να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, ωστόσο στην πραγματικότητα έχει εδώ και πάνω από 10 χρόνια μία υπέροχη σχέση με τον αγαπημένο της, Στράτο Πασατζή. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι ενώ πριν από λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι.

«Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη.

Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά.

Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε “καμαρωτή”, “αρχόντισσα”, “αριστοκράτισσα” κι ο σύντροφός μου χαίρεται. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά», είχε εξομολογηθεί η ίδια για τον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι σκοτεινοί χαρακτήρες της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»

«Μακάρι να πάει όπως ο Σασμός...» - Αποκαλυπτικός ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος για τον «Παράδεισο των Κυριών»