Από Ελένη Μήτση

Η φωτογράφιση για τα μοντέλα του GNTM 5 ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 και έτσι ανάμεσα στα κορίτσια, που έδωσαν τον εαυτό της ήταν και η μαμά της παρέας, Μικαέλα (δείτε εδώ το λόγο που έκλαψε).

Με πολύ θάρρος μπήκε στο σετ και φωτογραφήθηκε για το κόνσεπτ με τον Χρήστο Μπίρμπα. Μάλιστα μπήκε τόσο έντονα στον ρόλο της σε σημείο να ντραπεί η ίδια για κάποιες πόζες με τον Χρήστο να σχολιάζει πως έτρεμε.

Οι δηλώσεις της Μικαέλα για την φωτογράφιση της και τη σχέση της με τα μοντέλα

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κοπέλα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Μικαέλα Νόβακ

Η κόρη της ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που πήραν disadvantage

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 στο GNTM 5 με τη Αλεξία να έχει κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία την Δευτέρα 10/10 στη δοκιμασία (δείτε εδώ το μοντέλο που αποχώρησε).

Έτσι λοιπόν, η κοπέλα θα έπρεπε στη δεύτερη φωτογράφιση α δώσει κάπου το μειονέκτημα και έτσι τρία κορίτσια αντί για τρία λεπτά θα έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ένα λεπτό για την φωτογράφιση τους. Το μοντέλο εξήγησε, πως θωρεί πολύ καλές την Βικτώρια, τη Μάρα και την Μαρίττα και γι αυτό έδωσε το μειονέκτημα εκεί για να τις αποδυναμώσει.

GNTM

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Παίκτρια διέκοψε φωτογράφιση λόγω ατυχήματος - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

«Σε αγαπώ» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη για τον νέο coach του GNTM 5, Χρήστο Μπίρμπα