Από Πέννυ Μαστοράκου

Τον γάμο τους τον περίμενε πως και πως όλο το τηλεοπτικό κοινό από τον πρώτο κύκλο της σειράς (δείτε τον εκνευρισμό του κοινού για το ελάχιστον που τον έδειξαν στο επεισόδιο της Πέμπτης 3/11), και εκείνοι ως "νεόνυμφοι" πλέον, το πρωί της Κυριακής 6/11 εμφανίστηκαν στην πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξή τους στο Καλύτερα δε Γίνεται.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού, και μίλησαν για τον Σασμό, δίνοντας παράλληλα και κάποια μικρά spoilers.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο Καλύτερα δε Γίνεται

«Ανυπομονούμε να αποκαλυφθούν πράγματα» είπε ο Δημήτρης ο οποίος περιέγραψε και πως θα ήταν το τέλος του αν το επέλεγε εκείνος στην σειρά. «Θα έφευγα από τον Ψηλορείτη κάτω. Μιλάμε για μυθοπλασία και δεν πρέπει να ηθικολογούμε γιατί αποδομείς το κατασκεύασμα και όλοι οι σπουδαίοι χαρακτήρες θα διαλύονταν. Εδώ άλλα διακυβεύονται» είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μαθευτεί» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τα αποτελέσματα DNA του Νικηφόρου.

«Μας έγινε η ανάθεση των ρόλων αλλά μας έγινε και ένα κοινό δοκιμαστικό για να δούμε πώς τα πάμε μαζί» είπε ο Δημήτρης για το αν πέρασαν από κοινό δοκιμαστικό για να υποδυθούν το ζευγάρι. Η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε ήταν μια πολύ δύσκολη αλλά αμέσως λειτούργησε. Μπορούμε να ελπίζουμε σε happy end! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Έχει γίνει πολύ παραμυθένια η ιστορία μας» είπαν και οι δύο μεταξύ άλλων.

Πεθερά και νύφη έσυραν το χορό - Βίντεο από γλέντι στο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Ακολούθησαν πιστά την κρητική παράδοση στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού στο Σασμό, αφού τόσο τα κοστούμια όσο και το γλέντι, που κανονίστηκε μετά το μυστήριο ήταν όλα απολύτως πειστικά.

Μέσα από ένα βίντεο μάλιστα, που κυκλοφόρησε στο Facebook βλέπουμε τη Βασιλική να σέρνει μαζί με την πεθερά της Καλλιόπη με καμάρι τον χορό. Είναι γεγονός, πως οι δύο γυναίκες τα έχουν πλέον βρει και η σχέση αυτή δίνει μεγάλη χαρά στον Μαθιό, αφού αυτές οι δύο είναι οι γυναίκες της ζωής του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Aποκαλύπτεται και στους άλλους ήρωες...» - Ο Δημήτρης Λάλος σπάει την σιωπή του για τον Μαθιό

Άγιος Παΐσιος: Πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Σασμού απέρριψε ρόλο για την δεύτερη σεζόν της σειράς