Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο μετά το σχόλιό της για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και με αφορμή ένα σχόλιο του συνεργάτη της, Παύλου Σταματόπουλου, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα υποδέχτηκαν την Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό κι ο Πάυλος Σταματόπουλος σημείωσε το πόσο καλή ήταν στο ρόλο της και την επιτυχία που σημείωσε στη πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί. Η Σίσσυ Χρηστίδου τότε σχολίασε: «Παύλο, σε αυτήν την εκπομπή δεν μιλάμε για νούμερα, όπως ξέρεις».

Το όλο νόημα σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για την τηλεθέαση

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την δικαστική διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη

Πολλοί παρουσιαστές εκπομπών μέσα από δηλώσεις τους, αλλά και τοποθετήσεις τους στον τηλεοπτικό αέρα (δείτε εδώ όσα είπε η Φαίη Σκορδά για το γεγονός), μίλησαν για την δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Ένας από αυτούς, ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της, και από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Sfera 102.2, το πρωί της Πέμπτης 6/10 αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Επειδή είμαι ένας από τους ανθρώπους που έζησε αυτόν τον έρωτα, γιατί τότε κάναμε πρωινό μαζί με τη Σίσσυ, όταν ήταν στην παρέα του Όμορφου Κόσμου. Τότε ξεκίνησε αυτός ο έρωτας, θυμάται η Σίσσυ. Με πληγώνει τόσο πολύ, όχι ο χωρισμός, ο χωρισμός μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή

Με πληγώνει αυτό το αποτέλεσμα, δύο τόσο ερωτευμένοι άνθρωποι που έκαναν οικογένεια, να καταλήγουν στα εξώφυλλα εφημερίδων είναι το πιο στενάχωρο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Βλέπω μια θλίψη και...» - Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη