Από Πέννυ Μαστοράκου

Η κάμερα του Happy Day, λίγο μόνο καιρό μετά την δικαστική του διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία έγινε γνωστή (δείτε εδώ για ποιο λόγο είναι στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι), το πρωί της Παρασκευής 4/11 πέτυχε τον γνωστό τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του.

Η αντίδραση του Μαραντίνη σε ερώτηση για την Χρηστίδου

«Τελικά τι έγινε, έχετε καταθέσει για συνεπιμέλεια;» ήταν η ερώτηση με τον ίδιο να προσπερνά τη δημοσιογράφο και να μην απαντά.

Τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την δικαστική διαμάχη

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ομολογουμένως ένα από τα πολλά ζευγάρια της showbiz, που αγαπήθηκαν πολύ, έκαναν οικογένεια, τελικά χώρισαν και αποφάσισαν να λύσουν κάποιες διαφορές δικαστικά.

Με την πολύ πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου για τη διατροφή των δύο παιδιών τους, η παρουσιάστρια έκανε πολύ συγκεκριμένες δηλώσεις, και μάλιστα το Σάββατο 8/10 μέσα από την εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' είδαμε την Σίσσυ να κάνει ένα σχόλιο στην έναρξη, που έδινε το δικό της μήνυμα για το ζήτημα.

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω και εγώ τώρα, που λέει και η Φαίη. Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βλέπω μια θλίψη και...» - Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν θέλω να...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το δικαστήριο της Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη