Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το πρωί της Τετάρτης 5/10, αρκετές ήταν οι εκπομπές που σχολίασαν πολύ διακριτικά την κατάσταση με το δικαστήριο της Σίσσυ Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνης (δείτε εδώ το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το συμβάν) και μία από αυτές ήταν και της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θέλησε να πει δύο λόγια εμφανώς στεναχωρημένη.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την Χρηστίδου και τον Μαραντίνη

«Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Με την Σίσσυ μπορεί να μην είμαστε φίλες, αλλά την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και στα μάτια της -παρότι πηγαίνει εξαιρετικά η εκπομπή της- βλέπω μια θλίψη. Βλέπω μια θλίψη και σκέφτομαι τι μπορεί να έχει περάσει αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά της, το διαζύγιο, η μητέρα της, η πίεση, όλα…

Έφυγε η μητέρα της από τη ζωή, το στήριγμά της κι επειδή ξέρω πόσο αγαπάει τα παιδιά της και πόσο καλή μητέρα είναι και πώς τα έχει προστατεύσει όλα αυτά τα χρόνια -δεν τα έχουμε δει πουθενά τα παιδιά, είναι πολύ προσεκτική- για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να βγει αυτό στη δημοσιότητα, η κοπέλα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι εδώ» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Η μεταξύ τους διαφορά και η απόφαση του δικαστηρίου

Δεν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την ημέρα εκείνη, που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά να παραμείνουν μαζί σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα των δύο γιών τους.

Μια εξέλιξη για την συνεννόηση μετά το διαζύγιο έγινε γνωστή την Τρίτη 4/10, καθώς το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια. Ο λόγος που επικαλέστηκαν τον νόμο έχει να κάνει με τη διατροφή των παιδιών, που όπως αναφέρθηκε δεν πλήρωνε, όπως είχε συνεννοηθεί ο πατέρας με την παρουσιάστρια.

Οι εικόνες από την Ευελπίδων είναι στενάχωρες με τη Σίσσυ να έχει στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες, ενώ ο τραγουδιστής πορεύτηκε μόνος του. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θοδωρής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Χρηστίδου - Μαραντίνης δικαστήριο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής

Μπήκε στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι και την έκανε να "λάμψει" από χαρά - Η έκπληξη της Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής