Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Βίκυ Καγιά, το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών επικριτών, τόσο για τον τρόπου που σχολιάζει τις διαγωνιζόμενες στο GNTM 5 (δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια πρώην διαγωνιζόμενης) όσο και για το αν ήθελε ή όχι την Σοφία Χατζηπαντελή στην θέση του κριτή (δείτε εδώ τι συνέβαινε μεταξύ τους πίσω από τις κάμερες).

Το πρωί λοιπόν της Δευτέρας 10/10 η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή, Πρωινό μας και αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση της Σοφίας, όσο και στην είσοδο της Μαίρης Βυτινάρος.

Η Βίκυ Καγιά έβαλε τέλος στις φήμες

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος κίνηση να έρθει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM. Όχι, όχι, αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια. Εμείς μιλήσαμε για την ανάρτηση που έκανε η Σοφία, δεν έχει καμία σχέση με το να έρθει σαν guest ή όχι.

Για τα σχόλια στο instagram που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή για τη Μαίρη Βυτινάρος, ανέφερε: «Είναι μια νέα κοπέλα 25 χρονών και λειτουργούν τα social media πολύ διαφορετικά, απ΄ότι το κάνουμε εμείς. Αυτοσαρκάζονται, γνωρίζονται μέσα από τα social media και τα λειτουργούν με άλλο τρόπο. Μπορεί να το σκέφτηκε μια δεύτερη φορά, δεν έγινε κάτι, δεν χάλασε και ο κόσμος».

«Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν ένας συνεργάτης τότε που ως φωτογράφος κι εγώ ως μοντέλο δουλέψαμε πολύ αρμονικά μαζί, συνεργαστήκαμε στο GNTM μια χαρά, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αντιπαθούμε ο ένας τον άλλο».

Η απάντηση της στα σχόλια πρώην παικτριών του GNTM εις βάρος της

Μετά τον καταιγισμό επικριτικών και αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί από πρώην παίκτριες που πέρασαν από το GNTM 5, σε βάρος της (δείτε εδώ τα σχόλια της Άννας Αμανατίδου για εκείνη), η Βίκυ Καγιά, στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά καθώς δεν καταλαβαίνει τον λόγο που γίνονται τέτοια σχόλια.

«Δεν ξέρω τι περίμενε η Άννα Αμανατίδου και τι περιμένει ο καθένας. Κάποιος πρέπει να ρωτήσει τα ίδια τα κορίτσια τι υπάρχει πίσω από αυτό. Όποτε χρειαστεί κατεύθυνση και επικοινωνία εδώ είμαι, να το συζητήσουμε. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Δεν υπάρχει νόημα να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», η Βίκυ Καγιά είπε: «Να τσακωθεί με εμένα η Μαριαγάπη; Γιατί να τσακωθεί; Δεν έχουμε άσχημη σχέση, μου κάνει εντύπωση. Είναι όμορφο και λαμπερό κορίτσι. Δεν ξέρω ποια είναι η αφορμή» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σάλος στο Twitter: Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά

«Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα!» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μαριαγάπης Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά