Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει και επίσημα πια στο GNTM 5, το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο ρόλο που θα αναλάβει στο ριάλιτι μοντέλων.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM 5

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται.

Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή.

Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge», είπε αρχικά για την επιστροφή της στο show και για τον ρόλο που θα αναλάβει (δείτε εδώ τι θα κάνει ακριβώς στο ριάλιτι).

Όσον αφορά στο ποια κοπέλα θα ήθελε να δει να παίρνιε τη νίκη: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

Η Μαίρη Βιτίναρος μιλά ανοιχτά για το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Μαίρη Βιτίναρος, το πρωί της Τετάρτης 2/11 εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα, τόσο για εκείνη, όσο και για το GNTM 5. Η νέα coach μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό με το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram λίγο μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει ακριβώς το μοντέλο).

«Ήθελα να πάω στο GNTM και δύο εβδομάδες μετά η παραγωγή μου έστειλε μήνυμα. Δεν με πρότεινε η Βίκυ Καγιά για το show. Τη γνώρισα όταν ήρθα και με υποδέχθηκε με μία ανοιχτή αγκαλιά. Δεν την ξέρω τη Σοφία, δεν τη γνώρισα ποτέ. Νομίζω ότι ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουμε φίλες» είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τελείωσε η φουρνιά της, δολοφόνησε τα ελληνικά...» - Ασύλληπτο άδειασμα για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Καμία σχέση με το πως τη βλέπαμε στο GNTM 5 - Πόζαρε με τα εσώρουχά της η Σοφία Χατζηπαντελή