Από Ελένη Μήτση

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πρόσωπα, που συζητήθηκαν ιδιαίτερα στον νέο κύκλο του GNTM 5 τόσο για την εκκεντρική της εμφάνιση όσο και για τον έντονο τρόπο, με τον οποίο εκφραζόταν.

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συζητήθηκε πολύ, καθώς είδαμε το μοντέλο πολύ διαφορετικό από ότι το είχαμε συνηθίσει στον διαγωνισμό. Με τα εσώρουχα της πόζαρε λοιπόν η Σοφία και τα σχόλια, καθώς και τα likes έπεσαν βροχή (θα επιστρέψει ξανά στον GNTM;).

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή με εσώρουχα στο instagram

Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Σοφία Χατζηπαντελή

Η γνωριμία της Σοφίας Χατζηπαντελή με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έγινε το καλοκαίρι που πέρασε, όταν ανακοινώθηκε πως το διεθνούς φήμης μοντέλο θα βρίσκεται ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν.

Τόσο η εμφάνισή της όσο και ο έντονος χαρακτήρας της, την έφεραν πολύ γρήγορα στο επίκεντρο, ενώ δεν έλειψαν και οι κακές κριτικές απέναντι στο πρόσωπό της. Η ίδια βέβαια δεν έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή, έχει δεχθεί αντίστοιχο «πόλεμο» και στο εξωτερικό για την εμφάνισή της και συγκεκριμένα για το χαρακτηριστικό ενωμένο φρύδι της που την έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Σοφία Χατζηπαντελή απειλές

Η ίδια είχε θίξει πριν από μερικά χρόνια το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται μέσα από το γνωστή βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», εκεί όπου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως οι αρνητικές κριτικές που δέχεται φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκιεται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές.

Είναι αηδιαστικό αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, σοκάροντας το κοινό.

H ίδια προσπάθησε να αφήσει πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα στη ζωή της και έτσι με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να θριαμβεύσει στον χώρο της μόδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχε να μοιάσει η Σοφία Χατζηπαντελή - Αυτοί είναι οι γονείς της

«Ήμασταν σίγουροι ότι ο κόσμος θα...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Καράβα για την Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5