Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το πρωί της Πέμπτης 3/11, άνοιξε την καρδιά του και έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη! Ο λαμπρός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, μίλησε εκτενώς μία την σειρά Maestro (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο) ενώ μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη για τα γυρίσματα αλλά και για το τι θα κάνει στον δεύτερο κύκλο της σειράς!

Η επική ατάκα του Παπακαλιάτη για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

«Κάποια στιγμή έκανα γύρισμα μια πολύ δραματική σκηνή και βλέπω πίσω από τις κάμερες τη Βίκυ Σταυροπούλου με τη Μαρία Καβογιάννη με πετσέτες, καπέλα και ένα τεράστιο στρώμα. Η Καβογιάννη καλούσε κόσμο στους Παξούς. Στον δεύτερο κύκλο θα φροντίσω να περάσω καλύτερα στους Παξούς» είπε μεταξύ άλλων...

Πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν!

Η απόφαση πάρθηκε από νωρίς γιατί αυτή η σειρά είναι το σιγουράκι του Mega, μια επιτυχία που δεν πρόκειται να χάσει! Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί ελάχιστα επεισόδια αλλά τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν σημειώσει τα μηχανάκια της AGB είναι εξωπραγματικά οπότε... why not;

Ο λόγος φυσικά για την σειρά Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την οποία έχουν δαπανηθεί πολλά λεφτά (δείτε εδώ πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της σειράς) κι από ότι φαίνεται γυρνάνε πίσω διπλά, τόσο στον δημιουργό όσο και στο κανάλι που την φιλοξενεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv-24.gr τον Ιανουάριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Maestro» για το Mega. To δραματικό σίριαλ οδεύει και για το Netflix. Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει, αλλά η συγκεκριμένη σειρά βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών των ειδικών της υπηρεσίας streaming.

maestro mega δευτερος κυκλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ένιωσα αναγούλα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Τσορτέκη για τον ρόλο του κακοποιητή που πήρε στο Maestro

Maestro: «Έκανα ένα δοκιμαστικό για να κάνω...» - Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει για την σειρά