Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα αγαπημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έμεινε εκτός προγράμματος Mega την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού), ωστόσο την Πέμπτη (3/11) επιστρέφει με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο του Maestro

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Maestro Mega

Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα.

Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Η δήλωση του Παπακαλιάτη για την σοκαριστική σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αποσπάσει μόνο με τη προβολή δύο επεισοδίων το Maestro, στο συμμετέχει και έχει γράψει φυσικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Το σίριαλ πραγματεύεται σημερινά κοινωνικά ζητήματα με τη βοήθεια πολύ σημαντικών ηθοποιών.

Η σκηνή μάλιστα με τη Μαρία Καβογιάννη, η οποία ξυλοκοπείται από τον σύζυγό σόκαρε το κοινό. Ήταν πραγματικά καθηλωτική η ερμηνεία της, αλλά και η συμμετοχή του Παπακαλιάτη σε όλο αυτό. Ο ίδιος μετά την προβολή περιέγραψε τα συναισθήματα του μέσα από το podcast, που έχει δημιουργήσει για τη σειρά.

«Το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας είναι ο λόγος που πυροδοτούνται όλα τα “κακά” που προκύπτουν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο για εμένα από πολλές πλευρές. Και σεναριακά ήταν ένα δύσκολο επεισόδιο γιατί δεν είχα καταπιαστεί ποτέ τόσο έντονα με ένα τέτοιο θέμα και δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά. Δε μπορούσα απλά να το θίξω και να το αφήσω γιατί αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την πλοκή.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που είχα τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Μπένο για όλες αυτές τις σκηνές που γυρίστηκαν και δεν είχα ξαναγυρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είχα πάρα πολύ άγχος γι΄αυτή τη σκηνή… Προσπάθησα να μην προσβάλλω πολύ, να μη σοκάρω πολύ αλλά δε μπορούσα ένα τέτοιο θέμα να το περάσω επιδερμικά. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές και δύσκολες σκηνές που έχω δημιουργήσει».

Maestro τηλεθέαση 20/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ένιωσα αναγούλα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Τσορτέκη για τον ρόλο του κακοποιητή που πήρε στο Maestro

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έχω περάσει δύσκολα...» - Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 2 χρόνια

TAGS