Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του «Χαράλαμπου», του κακοποιητικού συζύγου της Μαρίας που έχει αναλάβει στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Maestro.

H σκηνή του ξυλοδαρμού στο τελευταίο επεισόδιο του Maestro, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), και ο ίδιος εξομολογήθηκε πως όταν διάβασε τι πρέπει να κάνει, τον έπιασε αναγούλα.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσορτέκη για τη στιγμή που πήρε τον ρόλο του στο Maestro

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν σωματική. Με έπιασε μία ταραχή και μία αναγούλα αυτόματα. Με τάραξε πάρα πολύ. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί στα λόγια καλά είναι, αλλά στην πράξη… Έχω κάνει προϋπολογισμό, θα κλειστώ μέσα, θα κλειδωθώ στο σπίτι μου.

Μπαίνω στη διαδικασία να «δικαιολογώ» οποιονδήποτε γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι υπό συνθήκες. Ο Χαράλαμπος με μία άλλη Μαρία μπορεί να μην ήταν αυτός. Η Μαρία δεν έχει ευθύνη που τρώει ξύλο από τον Χαράλαμπο. Δεν δικαιολογείται, δεν δικαιολογώ τις πράξεις του, αλλά θέλω να δω γιατί φτάνει ο άνθρωπος σε αυτό το σημείο», είπε αρχικά για την αγαπημένη σειρά.

Αναφορικά με το κίνημα Me Too, ο Γιάννης Τσορτέκης είπε: «Δεν είναι σημαντικότερο αυτό που έκαναν αυτοί οι 3 ηθοποιοί από αυτό που κάνουν άλλοι 3 που δεν φαίνονται. Η λειτουργία του #MeToo έχει εφαρμοστεί στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, υπάρχουν όμως κι άλλοι χώροι που συμβαίνει αυτό».

Ο Γιάννης Τσορτέκης ωστόσο φέτος πρωταγωνιστεί σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο και στο Αυτή η Νύχτα Μένει

«Η Κατερίνα Φιλιώτου επέμενε πάρα πολύ, μου εξήγησε κάποια πράγματα για το ρόλο, μετά βρεθήκαμε και με τους σεναριογράφους Γιώργο Μακρή και Ιωάννα Κανελλοπούλου και τους είδα πολύ ενθουσιασμένους. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, δεν με είχε βρει έτοιμο, αλλά οι άνθρωποι ήταν τόσο ζεστοί, τόσο θερμοί απέναντί μου και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που είπα το “ναι”.

Περνάμε πάρα πολύ καλά και στα γυρίσματα ολόκληρη η ομάδα. Οι ηθοποιοί με τους τεχνικούς είμαστε ένα σώμα, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα τα γυρίσματα, οι χώροι είναι δύσκολοι, οπότε πρέπει να έχουμε χιούμορ και να ξεπερνάμε τα πράγματα για να τρέχει παραγωγικά η ημέρα μας. Το αποτέλεσμα το νιώθω πάρα πολύ καλό, το απολαμβάνω αλλά απολαμβάνω και τα γυρίσματα.

Ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα, είναι τόσο αγνός, τόσο καθαρός, τόσο ανοιχτόκαρδος που λειτουργεί σαν σάκος του μποξ για όλους εκεί και για όλη την κοινωνία. Κι επειδή έχει κι αυτή τη μαμά που συνέχεια είναι στο «ψαλτήρι» έπρεπε να έχεις κάνει αυτό, να ήσουν σαν εκείνον, ο Χρήστος είναι καλύτερος κλπ., έχει φτάσει σε μια στιγμή που θέλει να ζήσει αυτός όπως θέλει», είπε αρχικά.

Για την ανταπόκριση του κόσμου, είπε: «Είναι τόσο ωραία η αντίδραση του κόσμου παρόλο που με φέρνει σε κάποια αμηχανία. Μόνο ωραίο είναι όταν έρχονται οι άνθρωποι να σου μιλήσουν, όπως συνέβαινε και σε μένα όταν έβλεπα τηλεόραση και συναντούσα κάποιον στο δρόμο κι έλεγα «α! αυτός», αλλά προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν κάποιες φορές ότι απλώς είμαστε από διαφορετική θέση, αλλά είναι πολύ τρυφερό αυτό που συμβαίνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γνωστά ονόματα στον χώρο: Αυτοί οι ηθοποιοί είναι οι γονείς του Ορέστη Χαλκιά από το Maestro

«Φοβήθηκα πάρα πολύ...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη