Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 2/11 η Δέσποινα Μοιραράκη, σε σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση στο Πρωινό, μετά τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου. Η παρουσιάστρια του Cash or Trash και γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για την επιθυμία του να μην αποκαλυφθεί το πρόβλημά του, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δούλευε και ήξερε πως θα συμβεί το μοιραίο.

Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη στο Πρωινό

«Η ζωή συνεχίζεται με οποιοδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό. Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από μένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα Cash or Trash. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα» είπε μεταξύ άλλων...

Τα συγκινητικά λόγια της στην πρεμιέρα για τον θάνατο του συζύγου της

Το απόγευμα του Σαββάτου 8/10, ήταν η μεγάλη πρεμιέρα για το Cash or Trash στο STAR, και είδαμε την Δέσποινα Μοιραράκη να επανέρχεται και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνισή μετά τον χαμό του συζύγου της).

Την γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματία την απολαύσαμε ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης, ωστόσο σε κάποια φάση δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, με αφορμή όσα εξομολογήθηκε ο διαγωνιζόμενος, και είπε λίγα λόγια για τον θάνατο του συζύγου της, αλλά και για την στήριξη που έχει λάβει από τον σταθμό της για το θέμα αυτό.

«Θα σας συγχωρώ γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος για ένα προσωπικό μου θέμα. Είναι γνωστό ότι ο άνδρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό το οποίο κάνετε είναι ένα έργο ζωής και θέλω να σας συγχαρώ. Και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Cash or Trash που μου δίνεται και εμένα προσωπικά η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο χωρίς να φοβόμαστε αυτή την λέξη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη.

Μέσα από αυτή την εκπομπή, δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο και να το πουλήσουμε, αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και την ζωή μας. Σας ευχαριστώ θερμά. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα και προχωράμε» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Τα συγκινητικά λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στην πρεμιέρα για τον θάνατο του συζύγου της

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ενοχλήθηκε ιδιαίτερα στο μνημόσυνο του συζύγου της - Η όλο νόημα ανακοίνωση της Δέσποινας Μοιραράκη

«Έκανα το Cash or Trash κάτω από δύσκολες συνθήκες και...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της