Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ιδιαίτερα συμπαθής και πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, Δέσποινα Μοιραράκη, λίγους μήνες μετά τον χαμό του συζύγου της, γεγονός που είχε βυθίσει στο πένθος τόσο εκείνη όσο και την οικογένειά της, τον τελευταίο καιρό κάνει δειλά δειλά κάποιες εμφανίσεις στην κάμερα, και απόψε, την Παρασκευή 23/9 έκανε την πρώτη της συνέντευξη μετά το συμβάν.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λοιπόν και με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Ιράν η ίδια αποκάλυψε την σοκαριστική εμπειρία που βίωσε πριν λίγα χρόνια στην Τεχεράνη, η οποία της έμεινε χαραγμένη στο μυαλό.

Η πρώτη συνέντευξη της Μοιραράκη μετά τον θάνατο του άντρα της

«Συνέβη στις δύο το μεσημέρι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τρομοκρατήθηκα, είναι η αλήθεια. Οι γυναίκες, εκείνες οι αστυνομικίνες, ήταν πάρα πολύ απότομες και εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως εξακολουθούσαν να μου μιλούν στα αγγλικά και με είχαν σε μια αγωνία για το τι θα μου συμβεί μέχρι να δω τον συνεργάτη μου, τον Πέρση να φτάνει. Ήρθε μετά ο Πέρσης, μίλησε μαζί τους στα περσικά και μου εξήγησε πως είχα κάνει ένα μεγάλο αδίκημα γιατί φαινόταν η φράντζα μου.

Δεν το ξεχνώ. «Έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο αδίκημα! Τα μαλλιά σου, οι τρίχες της κεφαλής, φαίνονται και καλύπτουν την επιδερμίδα! Για αυτό πρέπει να τιμωρηθείς και αύριο το πρωί πρέπει να οδηγηθείς στο δικαστήριο» μου είχε πει. Η ποινή θα μπορούσε να ήταν φυλάκιση μέχρι και ενός χρόνου από όσα μου εξήγησε. Όλα αυτά τα λέω γιατί και μιαν άλλη στιγμή είχαμε υποστεί και κάτι άλλο με τον γιο μου στο Πακιστάν. Εγώ γενικότερα πηγαίνω στις χώρες της Ανατολής», είπε και τόνισε:

«Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο να πας, δεν μπορείς να καθίσεις μαζί με τους άνδρες γιατί η θέση της γυναίκας εξακολουθεί να είναι υποδεέστερη. Πραγματικά προσπαθώ και γω, για αυτό είμαι σήμερα εδώ, να στηρίξω αυτό το κίνημα» είπε μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια.

Υποβασταζόμενη στην κηδεία του συζύγου της

Η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κουντούλη, πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποβασταζόμενη και μαυροφορεμένη, χωρίς να είναι φυσικά σε θέση να παραχωρήσει οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες και στους δημοσιογράφους... δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη εδώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι νοσηλευτές έκαναν 20 λεπτά να βγάλουν την Μοιραράκη από το δωμάτιο - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του συζύγου της, Κοντούλη

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα νέα γυρίσματα του Cash on Trash