Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Cash or Trash κάνει πρεμιέρα αύριο (8/10) και έτσι, το πρωί της Παρασκευής (7/10), η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο της εκπομπής της καθώς και στο γεγονός πως ο σύζυγό της ήταν αυτός που την παρότρυνε τότε να πει το ναι.

Η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε τα πάντα για τους δύσκολους μήνες που πέρασε μετά την απώλεια του αγαπημένου της, ενώ αποκάλυψε πως το παιχνίδι του Star αποτέλεσε βάλσαμο για την ψυχή της.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να είμαι στο Star, συγκινούμαι γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για την ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο στο Cash or Trash, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη, το τιμώ όσο μπορώ περισσότερο.

Το παιχνίδι αυτό είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Αυτή η παρουσίαση που κάνω, είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Ο σύζυγός μου, ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά να δεχθώ. Όταν το βλέπαμε μαζί μου έλεγε "Σε θαυμάζω γυναίκα μου, το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση΄'. Τον συμβουλευόμουν στα πάντα και μου έδωσε αυτό το push για να μπορέσω να δεχθώ.

Τότε ήταν μία δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Έκανα τα γυρίσματα του Cash or Trash κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της για τον Γιάννη Κοντούλη και την αρρώστια του

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη, η "βασίλισσα των χαλιών" εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της διαγνώσθηκε με καρκίνο στην αμυγδαλή το 2018 και αφορμή για να μην γίνει γνωστός ο γολγοθάς που περνούσε ήταν η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας, αφού βοήθησε στο να μην κυκλοφορεί και τον βλέπουν.

«Μας είπαν οι γιατροί: “Μη σας ανησυχεί, είναι κάτι αντιμετωπίσιμο” και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Μάλιστα, την ώρα που το διαπίστωσε, που του ήρθαν στο mail του τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα τη μεγάλη έκθεση στο Hilton και δεν μου είπε απολύτως τίποτα.

Μόλις τελείωσε η έκθεση και ήρθαμε στο σπίτι μας, μου το ανακοίνωσε. Είπαμε και οι δύο ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε. Υποσχεθήκαμε να μην το μάθει κανείς. Δεν θέλω να με λυπάται κανείς, δεν θέλω να μας λυπάται κανείς. Απαγορεύεται να μας λυπούνται.

Η περιπέτεια ξεκίνησε και σιγά σιγά εξελισσόταν σε έναν Γολγοθά. Η νόσος προχωρούσε, κάναμε θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, άρχισε να χάνει κιλά, αλλά για εμάς το μεγάλο δώρο εκείνη τη στιγμή ήταν ότι ήρθε στην Ελλάδα ο κορονοϊός και άρχισε η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό μας βοήθησε υπερβολικά, καθώς δεν κυκλοφορούσαμε και δεν μπορούσε κανείς να τον δει από κοντά.

Έτσι πέρασαν δυόμισι χρόνια μέχρι τα μέσα του 2021. Η νόσος προχωρούσε, εκείνος γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε τεράστια θέληση και δίψα για ζωή. Πέρυσι, την 1η Ιουνίου, πήγαμε στη Μύκονο για να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια επετείου του γάμου μας. Από τον Σεπτέμβριο άρχισε η φθίνουσα πορεία. Ξεκίνησαν οι εγχειρήσεις στον εγκέφαλο, μετά έκανε στο έντερο.

1η Μαΐου του 2022 ήταν τα γενέθλιά μου και με ρώτησε τρεις μέρες πριν: “Δεσποινούλα, δεν θα πάμε στον Ωρωπό, στο σπίτι μας, να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου, όπως κάθε χρόνο”; Και του είπα: “Γιαννάκη μου, είμαι πολύ κουρασμένη, καλύτερα να το αποφύγουμε”. Με ρώτησε: “Γιατί; Συμβαίνει κάτι; Υπάρχει κάτι που μας κωλύει”; Πήγαμε τελικά και κάναμε τα γενέθλιά μου με τους γονείς μου, τα παιδιά μου και τους κουμπάρους μας.

Μου λείπει η παρουσία του, η στήριξή του, το αγέρωχο ανάστημά του, το βλέμμα του που ήταν γεμάτο αγάπη, θαυμασμό και προστασία για μένα. Με συνόδευε παντού και ποτέ δεν με άφηνε. Δεν ξέρω γιατί μου τον στέρησε ο Θεός αυτόν τον άνθρωπο» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ενοχλήθηκε ιδιαίτερα στο μνημόσυνο του συζύγου της - Η όλο νόημα ανακοίνωση της Δέσποινας Μοιραράκη

Για πρώτη φορά μετά τον χαμό του συζύγου της - Μαυροφορεμένη και αρχοντική στην τηλεόραση η Δέσποινα Μοιραράκη