Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της. Η μέλλουσα μανούλα μίλησε για όλα (δείτε εδώ την αμηχανία της για κάποια πρόσωπα που είδε στην εκπομπή) και με την ευκαιρία αυτή η παρουσιάστρια της υπενθύμισε κάτι που είχε κάνει όταν ήταν η ίδια έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Το άγνωστο περιστατικό της Σπυροπούλου με την Μενεγάκη

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος»;

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου!» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις»…. συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Νέο φωτογραφικό υλικό από τον πολιτικό γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Έναν πολιτικό και υπό άκρα μυστικότητα πολιτικό γάμο έκαναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Δημαρχείο της Βούλας. Το ζευγάρι μπορεί να μη μας προειδοποίησε για το γεγονός, αλλά άφησε στη συνέχει να βγει κάποιο υλικό.

Η κουμπάρα τους δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στο facebook με την παρουσιάστρια και εγκυμονούσα να είναι λαμπερή στη μια πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της (δείτε εδώ την εμφάνιση της μητέρας της στο γάμο).

«Σας αγαπώ άπειρα.. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας… Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για πάντα…».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τον γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος - Η πρώτη φωτογραφία