Από Ελένη Μήτση

Τα ευχάριστα για την οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου δεν σταματάνε να γίνονται γνωστά με την ολοκλήρωση του πολιτικού του γάμου να αποτελεί γεγονός.

Το ζευγάρι αποφάσισε να μην ανακοινώσει το γεγονός, ωστόσο τη Δευτέρα 3/10 τα μέσα πρόβαλλαν κάποια πλάνα, με τις ευχές να πέφτουν βροχή, μεταξύ των πολλών και της Κατερίνας Καινούργιου.

Η νύφη και εγκυμονούσα δεν έκανε δημοσιεύσεις από εκείνη και τους 10 καλεσμένους της, ωστόσο τη Δευτέρα έκανε ένα post στο προφίλ της στο instagram με τον οίκο του φορέματος, που επέλεξε.

Η δημοσίευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τον πολιτικό γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Με συγκλονιστικό μπλε φόρεμα στο δημαρχείο η μητέρα της νύφης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος το απόγευμα της Κυριακής 2/10 αντάλλαξαν όρκους αγάπης στο δημαρχείο, υπό άκρα μυστικότητα, με 10 καλεσμένους (δείτε εδώ το νυφικό της).

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής και τράβηξε πλάνα από τις οικογένειες πριν ξεκινήσει το μυστήριο.

και το πρόσωπό της έλαμπε γιατί... τι καλύτερο από το να βλέπεις το παιδί σου να ολοκληρώνει την ευτυχία του;

Η δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε τους νεόνυμφους, που αρνήθηκαν ωστόσο να κάνουν δηλώσεις, όπως και η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που αρκέστηκε να πει «ευχαριστώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος - Η πρώτη φωτογραφία