Από TV24 Team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος το απόγευμα της Κυριακής 2/10 αντάλλαξαν όρκους αγάπης στο δημαρχείο, υπό άκρα μυστικότητα, με 10 καλεσμένους (δείτε εδώ το νυφικό της).

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής και τράβηξε πλάνα από τις οικογένειες πριν ξεκινήσει το μυστήριο.

Η μητέρα της Κωνσταντίνας ήταν πανέμορφη...

και το πρόσωπό της έλαμπε γιατί... τι καλύτερο από το να βλέπεις το παιδί σου να ολοκληρώνει την ευτυχία του;

Η δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε τους νεόνυμφους, που αρνήθηκαν ωστόσο να κάνουν δηλώσεις, όπως και η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που αρκέστηκε να πει «ευχαριστώ».

Οι πρώτες δηλώσεις του πεθερού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου για τον γάμο τους

«Έγινε χθες ο γάμος τους στο Δήμο Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα στον γάμο. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θέλω να γίνουν τα μυστήρια...» - Η αποκάλυψη της 6 μηνών εγκυμονούσας Σπυροπούλου για τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού της

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο