Από TV24 Team

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στον τηλεοπτικό σταθμό Open o Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα μιλώντας χωρίς απολύτως κανένα κόμπλεξ για το φλερτ και τον έρωτα, την εμφύτευση των μαλλιών, την απώλεια του πατέρα του και τις προκλήσεις που καθημερινά καλείται να διαχειριστεί.

Η εμφύτευση μαλλιών του Ρένου Χαραλαμπίδη

«Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς, θα τα βάψω», είπε ο ηθοποιός. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Έχω κάνει ήδη εμφύτευση μαλλιών, μου είχαν πέσει αρκετά». Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο αγαπημένος ηθοποιός είχα αφήσει μακριά τα μαλλιά του και είχε αφήσει μουστάκι, ενώ αυτήν την περίοδο είναι κοντά.

Ο θάνατος του πατέρα του και η ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς του

«Ο πατέρας μου κοιμήθηκε πλήρης ημερών, ήμουν προετοιμασμένος από καιρό και νιώθω τυχερός που ήμουν 52 ετών», εξομολογήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Να θυμίσουμε πως ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών στις 17-0-2022 ενώ είχε κηδευτεί στις 19 Ιουλίου στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Ο ίδιος είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη σχέση με τους γονείς του: «Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός, αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου, γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα. Για να μην μείνει μια ταμπέλα οπισθοδρομική».

Στην ίδια συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε αναφέρει: «Στην Ελλάδα τούς είπαν πάλι ότι δεν θα κάνουν παιδί. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα νοσοκομείο και κάποιες συνάδελφοί της τής είπαν για την αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου και ότι κάνει το θαύμα σε στείρες γυναίκες. Πριν πάει είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε "εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις". Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει.

Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου. Γεννήθηκα με καισαρική τομή κι η μητέρα μου πιστεύει ότι ήταν να γίνει έτσι για να έχει πάντα πάνω της μια χαρακιά και να μην λένε ότι με υιοθέτησαν».

Τα καθημερινά άγχη του Ρένου Χαραλαμπίδη

«Αντιμετωπίζω σε καθημερινή βάση τον κίνδυνο της ανεργίας, της απόρριψης, της δημόσιας κατακραυγής και αυτό μου προκαλεί στρες», είπε στο πλαίσιο όσων εξομολογήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και το αντιλαμβανόμαστε όλοι καθώς το επάγγελμα του ηθοποιού έχει μεγάλη επισφάλεια.

Να θυμίσουμε πως ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε γυρίσει το 2017 την ταινία «No budget story» η οποία βραβεύθηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ ο ίδιος δεν κατάγεται από εύπορη οικογένεια, επομένως ζορίστηκε.. Εκείνη την εποχή είχα αναφέρει: «Κατάφερα να συγκεντρώσω ελάχιστα λεφτά, κάνοντας αρπαχτές στην τηλεόραση. Έφταναν ίσα-ίσα για τις μισές από τις βασικές ανάγκες των πρώτων ημερών των γυρισμάτων. Αλλά δεν είχα σκοπό να παραδοθώ. Δεν υπήρχε χρόνος για οπισθοχώρηση. Οι φίλοι ήταν παρόντες στα χαρακώματα και με την ξιφολόγχη στα δόντια. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. Όπως ευγνώμων θα είμαι και στον Νίκο, τον μόνο παραγωγό που με εμπιστεύθηκε, δίνοντάς μου εξοπλισμό και τυφλή εμπιστοσύνη».

Η σχέση του Ρένου Χαραλαμπίδη με το φλερτ

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό. Δεν υπάρχει η ιδανική γυναίκα, το μυστικό στις σχέσεις είναι η καλή παρέα».

Ο ρόλος του Μάνθου στο Κωνσταντίνου και Ελένης που αρνήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Σε προγενέστερη συνέντευξή του και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα ο αγαπημένος ηθοποιός είχε εξηγήσει γιατί είχε αρνηθεί τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο Κωνσταντίνου και Ελένης λέγοντας: «Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας (το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη σειρά του Ρώμα κι οι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν ) να κάνω το ρόλο που έκανε εξαιρετικά ο Βασίλης Κούκουρας. Είναι υπέροχος ο Κούκουρας. Κάθε φορά που το βλέπω, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν είχα χρόνο τότε, έκανα το “No Budget Story”, έγραφα τα “Φθηνά Τσιγάρα”. Θα μου ταίριαζε πάρα πολύ ο ρόλος. Έκαναν τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Είναι ένα “όχι” που το έχω μετανιώσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Ρώμα μετά την ακύρωση της συμφωνίας με την ΕΡΤ

Είναι πραγματικότητα: Με αυτή την ηθοποιό από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί ο Μάνθος Φουστάνος