Από TV24 Team

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Κούκουρας, χαρακτηριστικά γνωστός ως Μάνθος Φουστάνος, να έχει στο πλευρό του την - επίσης ηθοποιό - Βάνα Ραμπότα (δείτε την εδώ) αλλά στο παρελθόν είχε μεγάλο έρωτα με μια άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησαν κι ένα παιδί.

Ο γιος τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίες σεζόν του «Κωνσταντίνου & Ελένης», το 2000. Η γυναίκα με την οποία ο τηλεοπτικός Μάνθος Φουστάνος ήταν ερωτευμένος εκείνη την περίοδο, είχε μάλιστα περάσει από τη σειρά σε ένα επεισόδιο που χάρισε άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή, με την οποία ο Κούκουρας είχε παίξει μαζί και στο «Εμείς κι Εμείς» του Mega, στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σκηνή του Κωνσταντίνου και Ελένης που θεωρήθηκε προκλητική και «κόπηκε»

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν είναι λίγα τα επεισόδια και οι σκηνές που ανά καιρούς έχουν κοπεί από το κανάλι για τον έναν ή τον άλλο λόγο.

Κάποια επεισόδια θίγουν θέματα που δε θα έπρεπε να θιχτούν (δείτε εδώ ποιο επεισόδιο δεν προβάλλεται πλέον ποτέ), ενώ άλλα έχουν σκηνές που την εποχή που παιζόταν το σίριαλ θεωρήθηκαν προκλητικές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σκηνή από το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς, η οποία δείχνει την Πέγκυ και την Ελένη να μοιράζονται ένα φιλί στο στόμα. Η σκηνή αυτή προβλήθηκε αρχικά, αλλά στη συνέχεια κόπηκε και έτσι το συγκεκριμένο επεισόδιο, δεν παίζεται σχεδόν ποτέ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ελάχιστοι το έχουν παρατηρήσει - Το κοινό στοιχείο που έχουν σχεδόν όλα τα επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης

Ήταν το πιο αστείο και προβάλλεται σπάνια - Αυτό το επεισόδιο δεν βλέπουμε συχνά από το «Κωνσταντίνου & Ελένης»