Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Δευτέρας 3/10 έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία την Κυριακή 2/10 παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιά της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους (δείτε εδώ το φύλο του μωρού της).

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του, και με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να τους ευχηθεί για το χαρμόσυνο γεγονός.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο τους

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε μεταξύ άλλων εμφανώς χαρούμενη η παρουσιάστρια.

Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου

Η εκπομπή Happy Day κατάφερε να εξασφαλίσει το πρώτο στιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο που έκαναν στον Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Μάρτυρες στον γάμο του ζευγαριού, ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μία στενή φίλη τους, το μόνο πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον που έδωσε το παρών, μιας και ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Χαρακτηριστικά, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος που τους πάντρεψε, οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10.

Το περιοδικό YOU ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, ενώ πριν από μερικές μέρες έφερε στο φως την είδηση του γάμου της.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Με πράσινο, μίνι φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Λαμπερή η Σπυροπούλου στα εγκαίνια του μαγαζιού του Σταθοκωστόπουλου