Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το bullying που βίωσε την περίοδο του GNTM (δείτε εδώ αναλυτικά την συνέντευξή της) , προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τις προηγούμενες μέρες και πάνω σε αυτές τοποθετήθηκε η πρώην παίκτρια Ειρήνη Στεργιανού.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Δευτέρας 31/10 στην Super Κατερίνα, και ανέφερε πως αν ισχύει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεχόταν bullying, τότε αυτό εξηγεί την άσχημη συμπεριφορά της στην ίδια.

Όλα όσα ανέφερε η Ειρήνη Στεργιανού για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν είχα καταλάβει κάτι αλλά μην νομίζετε τους κριτές δεν τους βλέπαμε συχνά. Ίσως αυτό που βίωνε εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου. Και εγώ νιώθω ότι βίωσα μπούλινγκ από τους κριτές και ειδικά από την Ηλιάνα.

Μου είχε πει ότι το μόνο που έβλεπε πάνω μου ήταν δύο στήθη και είχα δει ότι έλεγε “ωραία κοπέλα με τόσο μεγάλο στόμα”. Ίσως επειδή το βίωνε ίσως ήθελε να ξεσπάσει κάπου όλη αυτή την πίεση», είπε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά για το bullying που κατήγγειλε πως δέχθηκε η Παπαγεωργίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στην αποκάλυψη πως όσο καιρό βρισκόταν στο GNTM δεχόταν bullying.

Η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν έπεσε ποτέ στην αντίληψή της, ενώ τόνισε πως αν θέλει να πει η Ηλιάνα ποιος της άσκησε bullying, τότε θα πρέπει να το κάνει μόνη της.

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια και δεν έχει δείξει δείγματα σε κανένα. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί. Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και να σκεφτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να μην τη χρησιμοποιούμε ως καραμέλα!» - Ο Γιώργος Καράβας τοποθετήθηκε ανοιχτά στις δηλώσεις της Παπαγεωργίου περί bullying

Τάσος Δούσης: «Είναι λάθος αυτό που κάνει η Ηλιάνα...» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό Μας