Από Πέννυ Μαστοράκου

Ιδιαίτερη ταραχή έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στο τηλεοπτικό τοπίο η συνέντευξη που έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν λίγες μέρες, στην οποία αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν ήταν στο GNTM, και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεχόταν bullying (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Με αφορμή όλα αυτά, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, πέτυχε τον Γιώργος Καράβα, ο οποίος ερωτήθηκε για το ζήτημα δίνοντας την δική του απάντηση για όλες αυτές τις δηλώσεις.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Καράβα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Το μοναδικό πράγμα το οποίο γνωρίζω ως άνθρωπος και αυτό το οποίο πράττω, είναι ότι όταν κάπου αισθάνομαι, είτε είναι εργασιακός χώρος είτε σχέση, οποιασδήποτε μορφής βία, γιατί το bullying είναι μια πολύ σοβαρή λέξη που καλό είναι να μην τη χρησιμοποιούμε ως καραμέλα χωρίς αυτό να πάει στην Ηλιάνα αποκλειστικά, δεν επιστρέφω εκεί. Και ο νοών νοείτω» είπε χαρακτηριστικά ο κριτής.

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά για το bullying που κατήγγειλε πως δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στην αποκάλυψη πως όσο καιρό βρισκόταν στο GNTM δεχόταν bullying.

Η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν έπεσε ποτέ στην αντίληψή της, ενώ τόνισε πως αν θέλει να πει η Ηλιάνα ποιος της άσκησε bullying, τότε θα πρέπει να το κάνει μόνη της.

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια και δεν έχει δείξει δείγματα σε κανένα. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί. Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και να σκεφτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τέλος το Love Island από το ΣΚΑΪ - Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Μετά το Love Island - Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου