Από TV24 Team

Τη συνέντευξη που έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε podcast σχετικά με την εμπειρία της στο GNTM και το bullying που βίωσε (δείτε εδώ τι είπε), σχολίασαν στην εκπομπή Πρωινό Μας, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Δούσης.

Οι τόνοι ανέβηκαν λίγο, μιας και ο παρουσιαστής των Εικόνων θεώρησε λάθος την τοποθέτηση του μοντέλου, λέγοντας πως τα λόγια της αυτά ίσως της κλείσουν κάποιες πόρτες στο μέλλον. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Άγγελος Βουράκης και η Έλενα Χριστοπούλου διαφώνησαν με την άποψή του αυτή.

Το σχόλιο του Τάσου Δούση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η συζήτηση που έγινε στο Πρωινό Μας

«Εδώ έχουμε τεράστιο θέμα. Θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος, όταν φεύγουμε από μία δουλειά να μιλάμε άσχημα για τη δουλειά ή τους ανθρώπους αυτής της δουλειάς. Είμαι της άποψης ότι όπου έχουμε φάει ψωμί, όπου μας έχουν αναδείξει, καλό θα είναι ή να αναδεικνύουμε το θέμα την ώρα που συμβαίνει ή στην πορεία της ζωής μας, να το κάνουμε δικό μας κτήμα και να πούμε ότι όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Αυτό που κάνει τώρα η κοπέλα, δημιουργεί πρόβλημα στην ίδια», είπε αρχικά ο Τάσος Δούσης.

«Θεωρώ ότι όταν κάνεις κάτι τέτοιο και είσαι στην αρχή μίας καριέρας, 4-5 ετών είναι σαν να λες σε έναν άνθρωπο που είναι απέναντί σου, "μη με πάρεις στη δουλειά, γιατί όταν τελειώσω μπορεί να βγάλω κι για εσένα αυτά που ξέρω"», συμπλήρωσε.

«Είμαστε σε μία περίοδο που ζητάμε την εξωτερίκευση των ζητημάτων, λέμε βγες πες το, οπότε αυτό που λες είναι λίγο κόντρα», απάντησε ο Άγγελος Βουράκης.

«Η Ηλιάνα δεν έχει κάνει μόνο το GNTM, έχει κάνει τόσες δουλειές. Στις δουλειές δεν τρώμε μόνο ψωμί, τρώμε και ξύλο. Με αφορμή τα όσα είπε η Ηλιάνα, μπορεί να καταφέρουν να μιλήσουν και άλλοι άνθρωποι την ώρα που πρέπει», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Τάσος Δούσης, πήρε ξανά τον λόγο, σχολιάζοντας: «Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο που να δουλεύει στην τηλεόραση και να έχει περάσει καλά. Από την Ελένη Μενεγάκη μέχρι εσένα. Αν εσύ έβγαινες και έλεγες σε μία συνέντευξή σου ότι στο τελευταίο κανάλι που ήμουν έκλαιγα όλη μέρα και είχα πέσει στα πατώματα. Θεωρείς ότι αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις στη δουλειά σου; Σέβομαι απολύτως αυτό που λέει η κοπέλα ότι δεν πέρασε καλά.

Είμαι της αντίληψης, σαν επιχειρηματίας και σαν άνθρωπος ότι όταν είμαστε σε μία δουλειά πρέπει να προβάλλουμε το θέμα όταν συμβαίνει ή όταν φεύγουμε από αυτή τη δουλειά που έχουμε φάει ψωμί, να μετρήσουμε τι θα πούμε. Δεν μιλάμε φυσικά για σεξουαλική παρενόχληση και τέτοια πράγματα...

Έχουμε περάσει διάφορα πράγματα όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε. Θεωρώ ότι όταν μιλάς για ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή σου και σου έχουν δώσει ψωμί, θα σου είναι δύσκολο μετά να βρεις δουλειά. Δεν λέω ότι είμαι κατά στο να πει κανείς τι βιώνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΣΚΑΪ: Αυτός είναι ο λόγος που κόβεται πρόωρα το Love Island

Μετά το Love Island - Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου