Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε το πρωί της Τρίτης 1/11 ο νέος και ιδιαίτερα αγαπητός coach του GNTM (δείτε εδώ όσα συνέβησαν στο makeover των μοντέλων), ο Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος μίλησε στο Breakfast at Star και απάντησε για όλα!

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο reality μόδας αλλά και στην πιθανή σύγκρισή του με τον Γιώργο Καράβα.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Μπίρμπας

«Γιατί να τη φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα; Ο κόσμος θα κρίνει και θα συγκρίνει. Ο Γιώργος έκανε το ξεκίνημα σαν coach, το δημιούργησε και το έπλασε πάρα πολύ ωραία. Εγώ είμαι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα.

Ό,τι σου έρχεται στη ζωή δοκίμασέ το, μην το αφήνεις. Αν σου μείνει απωθημένο αργότερα, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Είπα τώρα είμαι 30, τώρα θα το κάνω και βλέπω στην πορεία τι θέλω να ακολουθήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη για εκείνον

Το GNTM 5 ξεκίνησε πολύ δυναμικά από την Δευτέρα 10/10 οι γυναίκες που πέρασαν την φάση του bootcamp μπήκαν στο σπίτι. Εκεί τις υποδέχθηκε ο Χρήστος Μπίρμπας, ο νέος coach του διαγωνισμού (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια), ο οποίος θα τις κατευθύνει σε όλη τη διάρκεια.

Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άνδρα, που διατηρεί σχέση με την Αναστασία Περράκη, η οποία είναι επίσης μοντέλο. Είναι μαζί περίπου 7 χρόνια και παρόλο που δεν πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις, δεν διστάζουν να δείξουν την αγάπη τους μέσα από τα social media.

Έτσι, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε το επεισόδιο με την πρώτη του εμφάνιση η ίδια έσπευσε να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το νέο του επαγγελματικό βήμα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για εκείνον πάνω σε μία φωτογραφία του.

«Καλή τύχη αγάπη μου. Ελπίζω όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Σε αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Μπίρμπας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Τρέμω λίγο...» - Το μοντέλο που κόμπλαρε τον Χρήστο Μπίρμπα

GNTM 5: «Όχι πολλά πολλά σου σου...» - Η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαίρης Βιτίναρος στον Χρήστο Μπίρμπα