Από Πέννυ Μαστοράκου

Για τον ρόλο της στον Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ ποιος θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει στα επόμενα επεισόδια) αλλά και τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της στην σειρά, μίλησε η Πέμη Ζούνη την Δευτέρα 31/10, καθώς ήταν καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι!

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος είναι ο γιο της στην σειρά, και αναφέρθηκε στα σχόλια σχετικά με την αποδοχή της να κάνει την μητέρα του.

Οι αποκαλύψεις της Πέμης Ζούνη για τον Έρωτα Φυγά

«Όταν έμαθα ότι ο Αντώνης Καρυστινός θα παίξει τον γιο μου στη σειρά αντέδρασα μια χαρά, δεν θυμάμαι τις ληξιαρχικές πράξεις των ανθρώπων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να είναι γιος μου, ή γκόμενός μου. Η δική μας σειρά είναι παραγωγή που δεν γίνεται κανονικά για καθημερινό, δεν γίνεται, τρέχουμε απίστευτα, είναι ένα στοίχημα ζωής και θανάτου.

Κερδίζουμε το στοίχημα. Το στήσιμο είναι το πιο κουραστικό, να σε βάφουν, δεν μπορώ το βάψιμο. Μετά είναι μαγικό, φοράω την παντοφλίτσα μου» είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Η άγνωστη υπόσχεση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Στο παρελθόν τους έχουμε δει να συνεργάζονται και να μας καθηλώνουν με την ερμηνεία τους ως τηλεοπτικό ντουέτο, ωστόσο αυτή τη χρονιά είναι σε ξεχωριστές σειρές, και η δική του ανυπομονούμε να κάνει πρεμιέρα. Ο λόγος για την Πέμη Ζούνη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στον Έρωτα Φυγά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τον ρόλο της) η οποία μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Όπως δηλώνει είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης επέστρεψε στην τηλεόραση και που θα κάνει μία τόσο όμορφη δουλειά, και δεν βλέπει την ώρα να τον απολαύσει στην οθόνη και στο Maestro.

«Με τον Χριστόφορο κάναμε μία δουλειά που έμεινε στη μνήμη των ανθρώπων πολλά χρόνια. Μία δουλειά, κορυφαία στο είδος της. Ήταν κοινή μας απόφαση μετά να μην επανέλθουμε με άλλον συνδυασμό. Ίσως, κατέστρεφε αυτή τη μνήμη» είπε χαρακτηριστικά η κορυφαία ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (31/10 - 4/11): Σοκ! Η Αλεξάνδρα βλέπει τον Μάρκο ζωντανό και καταρρέει

Έρωτας φυγάς spoiler: Σοκ για τον Ιάσονα! Η Μαργέτα οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο