Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ τι είπε για την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1), ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να της απαντήσει σε μία φράση που είπε για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη Φαίη Σκορδά

Το σχόλιο αυτό έφερε την αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Πόσο “παλιότερα” έβλεπες Φαίη μου το 3 μπροστά; 30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή».

Στέφανος Κωνσταντινίδης Φαίη Σκορδά

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την πρωινή ζώνη

«Ακόμα είναι ακόμα νωρίς, μία πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Είμαι καλά, το οποίο μου είχε λείψει, όχι ότι δεν ήμουν καλά πριν αλλά μου είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμη 100%. Είμαι σίγουρη λόγω εμπειρίας ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα αποδώσει.

Εμένα η Δούκισσα μ αρέσει πάρα πολύ, είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Πάντα θα ήθελα να την έχω στην ομάδα μου, αλλά νομίζω ότι μπορεί να έχει ένα πρότζεκτ πάνω της» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έβγαλα τις βλεφαρίδες και τις τρέσες» - Η διαφορετική είσοδος της Φαίης Σκορδά στο ''Καλό μεσημεράκι''

«Μία εξοικείωση με το διάολο, με το τέρας!» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινό μας