Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να έχουν προβληθεί μόλις δύο επεισόδια από τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ωστόσο το Maestro έχει ήδη καταφέρει να μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους πρωταγωνιστές που έχει ξεχωρίσει είναι και ο Ορέστης Χαλκιάς, ο τηλεοπτικός «Αντώνης».

Ο Αντώνης είναι ο μικρότερος αδελφός της Κλέλιας. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκασμό, ταλέντο στο τραγούδι, καταπληκτική φωνή και όρεξη για ζωή. Ο Αντώνης, όπως και η αδελφή του, διαφέρουν από τους συνομήλικούς τους. Βρίσκεται σε κόντρα με τους γονείς του και έχει συνειδητοποιήσει πως όλοι γύρω του υποκρίνονται. Γι’ αυτόν το φεστιβάλ και η άφιξη του Ορέστη είναι μια διαφυγή από τα προβλήματά του.

Οι γονείς του Ορέστη Χαλκιά από το Maestro

Ο Ορέστης Χαλκιάς γεννήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τη Μεσσηνία. Είναι 30 χρονών και το 2012 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως και οι γονείς του Ορέστη Χαλκιά ασχολούνται με την υποκριτική και μάλιστα αποτελούν δύο πολύ γνωστά ονόματα στον χώρο. Ο λόγος για τον Κώστα Χαλκιά και την Όλγα Αλεξανδροπούλου.

Ορέστης Χαλκιάς γονείς

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλα και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα!!! Όλα αυτά επί σειρά ετών.

Γενιές και γενιές μεγάλωσαν και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη Θεατρική Ομάδα της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ τους κι εγώ, που ουσιαστικά υπήρξε εξαιτίας των γονιών μου Κώστα Χαλκιά και Όλγας Αλεξανδροπούλου. Έτσι για μένα ήταν μονόδρομος να δώσω εξετάσεις στο ΚΘΒΕ καθώς δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να δοκιμαστώ σε σχολές της Αθήνας. Δεν το μετάνιωσα ποτέ και καμαρώνω που τελείωσα την συγκεκριμένη σχολή», έχει δηλώσει ο Ορέστης Χαλκιάς για τους γονείς του

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έπαθα...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση

Maestro Spoiler (3/11): Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη