Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει υπάρξει μία από τις λεγόμενες ως μούσες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (δείτε εδώ ποιες ήταν όλες) και το βράδυ της Πέμπτης 27/10 ήταν καλεσμένη και έδωσε μία συνέντευξη όπου μίλησε και αποκάλυψε για τα πάντα, στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο λόγος για την ταλαντούχα Ιωάννα Παππά, η οποία μίλησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μεταξύ άλλων, την συνεργασία τους, αλλά και αν πρόκειται να την δούμε ξανά μαζί του σε δουλειά!

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Παππά για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά (Κλείσε τα μάτια) άγγιξε πολύ κόσμο εκείνη την περίοδο και εμείς περάσαμε πάρα πολύ ωραία τότε. Νομίζω ότι δεν είναι ένα ενδεχόμενο που δεν υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας τους, και αναρωτιόμαστε αν αυτή η δήλωση αφορά τη δεύτερη σεζόν του Maestro, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε συνέντευξη την Τετάρτη 26/10 στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ των όσων δήλωσε για τα δύσκολα πρώτα χρόνια της καριέρας του, μίλησε και για τον λόγο που απουσίασε από την τηλεόραση.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο ηθοποιός - σεναριογράφος έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά με το maestro, ωστόσο πριν από αυτό υπήρξαν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι, που τον ανάγκασαν να απουσιάσει από το επάγγελμα του.

«Η ταινία “Ένας άλλος κόσμος” πήρε διανομή στο εξωτερικό και άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στην Αμερική ήρθαν ατζέντηδες και άνθρωποι και εγώ ήθελα να κατεβάσω ρολά από τα πάντα, ήθελα να μη δουλεύω, ήθελα να φύγω.

Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Έπαθα burn out. Πήρα αεροπλάνο και έφυγα τρέχοντας. Είχα Έλληνες φίλους στην Αμερική και απέκτησα εκεί μια ζωή. Παράλληλα έγραφα και πήγαινα βόλτες, ήμουν ήρεμος. Δεν ήθελα να δουλέψω. Έγραψα μια ταινία αλλά δεν γυρίστηκε γιατί ήρθε η πανδημία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Είχα πάρα πολύ άγχος» - Η δήλωση του Παπακαλιάτη για την σοκαριστική σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη

Maestro Spoiler (3/11): Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη