Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή μία συνέντευξη που προβλήθηκε στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής 28/10, ο Γιώργος Λιάγκας (ο οποίος έκανε ένα σχόλιο για όσα ακούγονται για την εκπομπή του πριν λίγες μέρες) θέλησε να τοποθετηθεί και να μιλήσει ανοιχτά, περνώντας με τον δικό του τρόπο ένα μήνυμα όλο νόημα για τις αποχωρήσεις που συμβαίνουν κατά καιρούς στις εκπομπές.

Η όλο νόημα τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

«Παιδιά, όταν απομακρύνεται κάποιος από μία εκπομπή -επειδή είναι σύνηθες το τελευταίο διάστημα- δε σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι έφυγε με φασαρία. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα… Είτε η εκπομπή προς τον άλλον άνθρωπο, είτε του άλλου ανθρώπου προς την εκπομπή… Δε σημαίνει ότι όποιος φεύγει, τσακώνεται. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα.

Μία αποχώρηση έχουμε από την τηλεόραση; Και καλά έκαναν. Γιατί είτε εκείνοι δεν ταίριαζαν στην εκπομπή, είτε η εκπομπή δεν τους ταίριαζε… Δεν είναι κακό. Και είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο όταν πιέζονται οι άνθρωποι να προχωρά φυσιολογικά η ζωή. Δεν σημαίνει, όμως, ότι πίσω από κάτι τόσο φυσιολογικό και καθημερινό, υπάρχει τσακωμός και φασαρία» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες βιασμού της 12χρονης μετά το συμβάν με τον Λιάγκα

Την Τετάρτη (19/10), στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες από τη 12χρονη και τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης του Κολωνού που προφυλακίστηκε (δείτε εδώ ποιοι είναι οι άλλοι δύο που οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ).

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στον αέρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάνει άλλου είδους εκπομπή...» - Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη

«Σας ακούω να λέτε μαλ***ες...» - Οργισμένος στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας