Από Ελένη Μήτση

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega stories την Δευτέρα 24/10 και μεταξύ των όσων αποκάλυψε η ηθοποιός, μίλησε και για ένα άβολο περιστατικό, που βίωσε ως αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Μιας και είναι χρόνια στη δουλειά (δείτε εδώ από πόσο μικρή ξεκίνησε) αποκάλυψε πως ενώ ήταν στο σούπερ μάρκετ άκουσε να μιλάνε με όχι πολύ ευχάριστα λόγια για εκείνη, σα να μην ήταν μπροστά.

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για άβολο περιστατικό

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει και τι μου έχει συμβεί. Θα σου πω ένα πολύ ωραίο που μου έχει τύχει. Ήμουν σε ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα σαν να μην ακούω, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Κι ακούω πω πω να τη αυτή είναι, τι άσχημη που είναι».

Το πρόσφατο ξέσπασμα της ηθοποιού

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που όσο έρχονται αντιμέτωποι με την υπόθεση του Κολωνού της 12χρονης κοπέλας χάνουν την ψυχραιμία τους μπροστά σε ένα ζήτημα, που έχει συγκλονίσει την κοινωνία.

Μετά λοιπόν την οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη είδαμε και την Σμαράγδα Καρύδη να εκφράζεται από τα social media με πολύ έντονο τρόπο, καθώς θεωρεί πως γίνεται διαπόμπευση του ανήλικου παιδιού.

«Τι θα γίνει τώρα; Θα ακούσουμε κι άλλους διαλόγους, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και μηνύματα; Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός ενός κακοποιημένου παιδιού με το πρόσχημα του ρεπορτάζ;

Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, site, ανακριτές, αστυνομία, ΕΣΡ, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι και παντός τύπου ανεύθυνοι-υπεύθυνοι θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό; Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει; Κι αν δεν γίνει μήπως η ευθύνη πια είναι και σε μας;

Εμείς που παρακολουθούμε όλο αυτό, κουνάμε αγανακτισμένοι τα κεφάλια και σεις από την οθόνη και μεις από το σπίτι και μετά πάμε ανακουφισμένοι για ύπνο στα κρεβατάκια μας».

Υπόθεση Κολωνός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά;» - Άφωνη η Σμαράγδα Καρύδη με το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

Με διπλό ρόλο στην τηλεόραση η Σμαράγδα Καρύδη - Η σειρά που θα πρωταγωνιστήσει