Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος πριν λίγες μέρες παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, πριν λίγη ώρα το απόγευμα της Τετάρτης 12/10 προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης (δείτε εδώ την αγανάκτηση της Φαίης Σκορδά λίγες μέρες πριν).

Η όλο νόημα ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υπόθεση

«Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γαμ@@@ σε κάθε βιαστή…», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη
Πηγή φωτογραφίας - Instagram Βασίλης Μπισμπίκης

Η αγανάκτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την υπόθεση λίγο νωρίτερα

Η υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς και όλα τα φρικτά στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, και έχουν γίνει επίκεντρο σχολιασμού κι οργής, από πολλά άτομα που καταδικάζουν το συμβάν και ζητούν την τιμωρία όλων των υπευθύνων.

Μετά το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για το συμβάν, και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει την άποψη της για όλα όσα έχουν συμβεί, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«213. 213 ήθελαν ένα 12αχρονο. Άραγε φταίει μόνο μια κακή ανατροφή και μια δύσκολη παιδική ηλικία που γεννά παιδόφιλους; Μήπως πρόκειται κυριολεκτικά για αρρώστια; Και αν ναι ποια η θεραπεία; Η φυλακή δεν αποδίδει. Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν. Ο ευνουχισμός; Ευνουχίζεται σώμα και σταματά να κακοποιεί. Το αρρωστημένο όμως μυαλό ζητά τροφή και την παίρνει από την παιδική πορνογραφία.

Και αυτό κακοποίηση είναι. Επίσης σήμερα είναι η 12αχρονη. Αύριο ένα άλλο παιδί όπως και εχθές ένα άλλο. Δεν κάνουν μόνο οι παιδόφιλοι το λάθος. Κάτι κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. Κάτι κάνουμε και οι υπόλοιπο λιγότερο σωστά», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 Ελεονώρα Μελέτη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Καθηλωτική σκηνή - Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη ως Στρατής Βαρδάρης

Αυτή η Νύχτα μένει: «Γοητεύομαι από τη νύχτα αλλά είναι...» - Η εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για τον ρόλο του