Από Ελένη Μήτση

Ο Γιάννης Νταλιάνης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day την Τρίτη 25/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε για τα επαγγελματικά του σχέδια στην υποκριτική μίλησε και για τη σχέση του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 17 χρόνια και ο ίδιος μίλησε για το πρόσωπο της με πολύ τρυφερά λόγια, καθώς και αποκάλυψε την ιδιαίτερη ιστορία πίσω από τον τρόπο, που γνωρίστηκαν (δείτε εδώ τον χαμό, που κάνουν στο twitter για τις ερμηνείες της Μαριλίτας στο Σασμό).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Νταλιάνη για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

«Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη».

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με ερώτηση δημοσιογράφων για τον Σασμό

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στο Happy Day, καθώς εκτός από την εξομολόγηση που έκανε για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τοποθετήθηκε και για το περιστατικό έξω από το Ηρώδειο, όταν αποχώρησε από τις κάμερες μετά τις ερωτήσεις που έγιναν για τον Σασμό.

«Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες, όταν κάνεις την ίδια δουλειά με τη σύζυγό σου. Αυτή τη στιγμή, που κάνουμε εμείς αυτή τη συνέντευξη, η Μαριλίτα δουλεύει για τον Σασμό, τα παιδιά πρέπει κάποιος να τα πάρει από τις υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες.

Δεν ενοχλήθηκα με τους δημοσιογράφους που ρώτησαν την Μαριλίτα για τον Σασμό. Πρόκειται για παρεξήγηση. Προσπάθησα να κάνω χιούμορ. Ένα λογοπαίγνιο που δεν πέτυχε γιατί κάτι άλλαξα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο κάθε χώρος έχει τις στιγμές του. Τις ιδιαιτερότητές του, το χρόνο του. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την τηλεόραση. Νομίζω την ξάφνιασα δεν τη στεναχώρησα αλλά λέει “τώρα με αυτό που είπες θα γίνει θέμα” και είχε δίκιο», είπε ο ηθοποιός βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπάρχουν όμως κάποιες περιστάσεις...» - Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μιλά ανοιχτά για το περιστατικό με τον σύζυγο της Γιάννη Νταλιάνη

«Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ...» - Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου "ανοίγει" τα χαρτιά της για τον Σασμό