Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ διάφορα μικρά spoilers κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με το μέλλον αλλά και τον ρόλο της, στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής αγαπημένης σειράς που λάτρεψε το κοινό, στον Σασμό, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ή αλλιώς Βασιλική μίλησε το πρωί της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε επιτέλους τι θα συμβεί με τον τηλεοπτικό της γάμο!

Όσα ανέφερε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

«Η Βασιλική είναι ένα πρόσωπο που έχει ακόμα πράγματα να μας δώσει… Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ από το βιβλίο… Ούτε ο Μαθιός με τη Βασιλική έχουν αυτή τη σχέση στο βιβλίο και ο Στεφανής ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος… Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε στην αρχή του δεύτερου κύκλου, αυτός ο γάμος θα γίνει κάποια στιγμή απλώς θα γίνει λίγο διαφορετικό απ’ ότι τον περιμένουμε»

«Δε με κουράζει να με ρωτάνε για τον Σασμό και τον γάμο με τον Μαθιό. Μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν όμως κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε και τη βαρύτητα της πραγματικότητας επειδή μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια μυθοπλαστική ιστορία» σχολίασε η Μαρίλιτα Λαμπροπούλου.

Ο όρκος που δίνει ο Μαθιός στην Βασιλική

Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Αγγελο. «Μπορώ να σου ορκιστώ σε ό,τι πιστεύω, στην αγάπη μας που ιερότερο πράγμα δεν έχω. Δεν σκότωσα εγώ τον Αγγελο. Δεν θα το έκανα ποτέ, οι διαφορές μας είχαν λήξει» της λέει και εκείνη προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά, γιατί ξέρει πως υπήρχε τεταμένο κλίμα μεταξύ τους λόγω της εμμονής του Άγγελου να πάρει στην κατοχή του την περιουσία της μητέρας του.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για τον φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που εξομολογήθηκε στον Άγγελο ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά τώρα πλέον είναι αργά. Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μια χάρη από τον παπα-Μιχάλη.

Σασμός Μαθιός

Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση. Αυτός είναι ο Παύλος Βρουλάκης, που έχει έρθει για να πάρει πίσω τόσο το αίμα του ξαδέλφου του, Μάρκου, όσο και των ανιψιών του, Πέτρου και Άγγελου. Ο μεγάλος φόβος του παπα-Μιχάλη ξυπνά. Ξέρει πως η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον και παρότι προσπαθεί να τον πείσει να φύγει ξανά από την Κρήτη, αυτός φαίνεται αποφασισμένος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό «Σασμός»: «Ο Πετρής είναι γιός σου» - Η Αργυρώ ομολογεί τα πάντα στον Αστέρη για το παιδί

Έπιασε δουλειά για τα καλά ο Γιώργος Αμούτζας - Βίντεο από τα backstage του Σασμού