Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 η αγαπητή και ιδιαίτερα συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό Μαριλίτα Λαμπροπουλου, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Σασμού, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίναγια τον πολυπόθητο γάμο που περιμένουμε να δούμε την κατάληξή του και για πολλά άλλα που αφορούν την σειρά.

Εκτός από αυτά όμως η αγαπητή ηθοποιός, ρωτήθηκε και απάντησε για τον εκνευρισμό που έδειξε ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης στις κάμερες σε ερώτηση δημοσιογράφων.

Η απάντηση της Λαμπροπούλου για τον εκνευρισμό του συζύγου της

«Δε με κουράζει να με ρωτάνε για τον Σασμό και τον γάμο με τον Μαθιό. Μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν όμως κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε και τη βαρύτητα της πραγματικότητας επειδή μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια μυθοπλαστική ιστορία» σχολίασε η Μαρίλιτα Λαμπροπούλου μεταξύ άλλων...

Ο όρκος που δίνει ο Μαθιός στην Βασιλική

Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Αγγελο. «Μπορώ να σου ορκιστώ σε ό,τι πιστεύω, στην αγάπη μας που ιερότερο πράγμα δεν έχω. Δεν σκότωσα εγώ τον Αγγελο. Δεν θα το έκανα ποτέ, οι διαφορές μας είχαν λήξει» της λέει και εκείνη προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά, γιατί ξέρει πως υπήρχε τεταμένο κλίμα μεταξύ τους λόγω της εμμονής του Άγγελου να πάρει στην κατοχή του την περιουσία της μητέρας του.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για τον φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που εξομολογήθηκε στον Άγγελο ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά τώρα πλέον είναι αργά. Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μια χάρη από τον παπα-Μιχάλη.

Σασμός Μαθιός

Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση. Αυτός είναι ο Παύλος Βρουλάκης, που έχει έρθει για να πάρει πίσω τόσο το αίμα του ξαδέλφου του, Μάρκου, όσο και των ανιψιών του, Πέτρου και Άγγελου. Ο μεγάλος φόβος του παπα-Μιχάλη ξυπνά. Ξέρει πως η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον και παρότι προσπαθεί να τον πείσει να φύγει ξανά από την Κρήτη, αυτός φαίνεται αποφασισμένος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό «Σασμός»: «Ο Πετρής είναι γιός σου» - Η Αργυρώ ομολογεί τα πάντα στον Αστέρη για το παιδί

Έπιασε δουλειά για τα καλά ο Γιώργος Αμούτζας - Βίντεο από τα backstage του Σασμού