Από Πέννυ Μαστοράκου

Παίζει μόνο εδώ και δύο εβδομάδες στην τηλεόραση, και έχει συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο καθηλωμένο από την πλοκή περιμένει πως και πως το επόμενο επεισόδιο της σειράς! Ο λόγος για το Maestro (δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη το επεισόδιο) που έχει ξετρελάνει τους πάντες και για τις μαγικές του τοποθεσίες στους Παξούς εκτός από όλα τα άλλα!

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα, είναι πως το πανέμορφο σπίτι του Φάνη και της οικογένειάς του στο σίριαλ, με την παραμυθένια αυλή και τους ευρύχωρους χώρους, μπορεί να φαίνεται πως βρίσκεται στους Παξούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι...

Η πραγματική τοποθεσία του σπιτιού του Φάνη στο Maestro

Μέσα από τα επίσημα podcasts της σειράς, ο σκηνοθέτης και δημιουργός της Χριστόφορος Παπακαλιάτης (ο οποίος είχε αναφερθεί εκτενώς και στην σκηνή του ξυλοδαρμού μέσα από εκεί), αποκάλυψε κάτι το οποίο δεν γνώριζε κανείς, και αφορά αυτό το σπίτι!

Το συγκεκριμένο σπίτι λοιπόν βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κτήμα Συντερίνα που βρίσκεται σχετικά κοντά στην Κερατέα, και μάλιστα εκεί γυρίζονται και σκηνές της σειράς Γλυκάνισος!

 Η πραγματική τοποθεσία της παραμυθένιας έπαυλης του Φάνη Μουρατίδη στην σειρά
Πηγή φωτογραφίας - Συντερίνα

Το μυστικό πίσω από το πιάνο της Κλέλιας Ανδριολάτου

Πολύ θετικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μaestro στην οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου στο ρόλο της Κλέλιας.

Οι δύο τους θα έχουν μια έντονη ιστορία αγάπης, η οποία έχει ως κοινό σημείο την αγάπη τους για τη μουσική. Τους βλέπουμε λοιπόν, να παίζουν πιάνο και έτσι να έρχονται πιο κοντά. Για τους περισσότερο περιέργους, να τονίσουμε εδώ, πως κανείς δεν ξέρει να παίζει πιάνο και όμως υπάρχει ένα μυστικό, πίσω από το τελικό αποτέλεσμα (δείτε εδώ την πιο δύσκολη στιγμή της Ανδριολάτου από τα γυρίσματα).

«Πριν και μετά.. Πρόβα και Τελική σκηνή. Η πρώτη μας πρόβα για την πρώτη σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας στο πιάνο στο 2ο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης!!! (Τα σημαδάκια στα πλήκτρα τα είχα κολλήσει εγώ, για να μπορώ να πατάω τα σωστά πλήκτρα).

Ήταν η πρώτη πρόβα μας στο σπίτι της Κλέλιας με τον Δάσκαλο του πιάνο @nikosgalenianos που ήθελε να λέμε λόγια αλλά να παίζουμε και την μελωδία και να αυτοσχεδιάζουμε.. (ε και εγώ έβαλα σημαδάκια στα πλήκτρα) Η Κλέλια έμαθε όλα τα κομμάτια να τα παίζει στο πιάνο άψογα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Ελάχιστοι το έχουν προσέξει - Το κόλπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους χαρακτήρες της σειράς

Maestro: Δυσκολεύτηκαν να υποδυθούν το ομοφυλόφιλο ζευγάρι; Ο Γιώργος Μπένος και ο Ορέστης Χαλκιάς αποκαλύπτουν

TAGS