Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ένας πολύ αγαπημένος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του ρόλου του καθώς και για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε πριν από κάποια χρόνια.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γεωργαλά, τον τηλεοπτικό «Κώστα», ο οποίος εξήγησε πως ο ρόλος του Κώστα στον Σασμό λειτούργησε σαν κάθαρση για εκείνον μιας και έχει βιώσει την ενδοοικογενειακή βία.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γεωργαλά για τον Σασμό

«Ο ρόλος του Κώστα στον Σασμό έκανε τον κύκλο του. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σειρά ήταν η σκηνή του ξυλοδαρμού. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη δυσκολία τους γυρίσματος μιας σκηνής ξυλοδαρμού.

Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά και ο ρόλος του Κώστα χτύπησε φλέβα. Ήταν κάθαρση να παίξω το ρόλο του Κώστα στον Σασμό. Έχω ζήσει ενδοοικογενειακή βία, μου δημιούργησε φόβο.

Έχω κάνει ψυχανάλυση δέκα χρόνια. Πέρασα δύσκολα οικονομικά, δανειζόμουν χρήματα από την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

.

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 24/10 στον Σασμό

Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα και αυτό είναι το δαχτυλίδι που βρήκε στα πράγματά του λίγες ημέρες μετά την κηδεία του, το οποίο πιστοποιούσε το γεγονός πως ετοιμαζόταν να της κάνει πρόταση γάμου. Εξοργίζεται περισσότερο και σκέφτεται πόσο άδικο είναι να βρίσκεται ο δικός της άνθρωπος στο χώμα και ο Κώστας στη φυλακή.

Το μόνο που εύχεται είναι η κουβέντα με τον Παύλο να ευόδωσε και σύντομα ο πρώην άντρας της να βρεθεί στη θέση που του αξίζει (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Βέρα Μακρομαρίδου για τον ρόλο της στη σειρά). Την ίδια στιγμή, Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. «Δεν μπορώ να παντρευτώ τον Μαθιό αν δεν είμαι σίγουρη για τις κινήσεις σου, αγόρι μου.

Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι, να θες να κυκλοφορείς με όπλο και να θες να εξιχνιάσεις μόνος σου τον φόνο του πατέρα σου. Η δουλειά σου είναι στο Ηράκλειο, στη σχολή σου, όμως εσύ κάνεις τα πάντα για να μη φύγεις από το χωριό. Πώς λοιπόν να είμαι εγώ ήρεμη εδώ;», τον ρωτά και ο Νικηφόρος που δεν θέλει να της χαλάει ποτέ το χατίρι, της υπόσχεται να ηρεμήσει και να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

«Είσαι ό,τι πιο ιερό έχει η μητέρα σου. Μην τη στενοχωρείς. Σου το ζητώ σαν προσωπική χάρη», θα του πει και ο Μαθιός λίγο αργότερα και εκείνος θα απαντήσει πως θα μείνει συγκεντρωμένος στις σπουδές του. Συγκεκριμένα, θα του πει: «Δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να τη στεναχωρήσω. Θέλω να τη βλέπω ευτυχισμένη και ξέρω πως μόνο δίπλα σου θα είναι. Άρα, εγώ θα φύγω για το Ηράκλειο το συντομότερο δυνατό».

Οι δεσμεύσεις του όμως δεν θα τηρηθούν όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο και μια τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του. Και αυτή αφορά στη δολοφονία του πατέρα του. Ο γιος της Βασιλικής αρχίζει να πιστεύει έντονα πως ηθικός αυτουργός του θανάτου του Στεφανή Σταματάκη δεν είναι άλλος από τον Παύλο Βρουλάκη.

Σασμός - Θεοδώρα

Η μυστηριώδης Νάντια (Πένυ Παπαγεωργίου) εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη (δείτε εδώ ποια είναι και τι θα κάνει ο χαρακτήρας της), ενώ εκείνος ψάχνει τη Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. «Πού έχεις εξαφανιστεί; Δεν νομίζεις ότι μου χρωστάς εξηγήσεις; Νομίζεις ότι θα μου ξεφύγεις τόσο εύκολα; Μου χρωστάς εξηγήσεις», της λέει σε ένα φωνητικό μήνυμα αλλά και πάλι δεν θα πάρει καμία απάντηση.

Η σκέψη τού Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ και κυρίως οι τελευταίες στιγμές που έζησαν κατά τις οποίες εκείνος της ορκιζόταν αγάπη και τη διαβεβαίωνε πως δεν έχει νόημα να ζει μακριά της. Για να μην ξεσπάσει στα αγαπημένα της πρόσωπα, αποφασίζει να επισκεφθεί το σπίτι στο βουνό για να σκεφτεί. Το μυαλό της κατακλύζει ο έρωτάς της για το Αστέρη που την καίει και από την άλλη ο Σταύρος που έκανε τα πάντα για να τη δει ευτυχισμένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: Παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα! Ο κίνδυνος παραμονεύει για τον Λευτέρη

Σασμός - spoiler: Η Βασιλική πέφτει στα πόδια του παπα Μιχάλη και τον παρακαλάει! Ένα βήμα πριν της αποκαλύψει ότι...