Από TV24 Team

Μπορεί στο σημερινό 20/10 επεισόδιο του Σασμού να παρακολουθήσουμε μια επιστροφή στο χωριό κι έναν αβάσταχτο χωρισμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί), αλλά στα επόμενα που ακολουθούν οι αποκαλύψεις θα είναι καταιγιστικές κι εννοείται πως το Tv-24.gr σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ, όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά στο περιοδικό TV24, από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου!

Η ευτυχία του Μαθιού και της Βασιλικής σύντομα θα επισκιαστεί από την ξαφνική εμφάνιση της Νάντιας.

Το νεαρό κορίτσι θα επικαλεστεί πως είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη

Ενα όμορφο κορίτσι θα κάνει την εμφάνισή του στην Κρήτη, αλλά παρόλο που κανείς δεν θα το γνωρίζει, όλοι θα κάνουν τα πάντα για να το πλησιάσουν. Και κυρίως ο Νικηφόρος, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την Τζένη θα επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Η Νάντια Κανετάκη όμως, όπως είναι το όνομά της, δεν έχει φτάσει στη γη της Κρήτης για να κάνει γνωριμίες. Ο πραγματικός λόγος που την ανάγκασε να αφήσει τη στρωμένη ζωή της και να βρεθεί στο χωριό της Ανω Ποριάς είναι οι ρίζες της. Θέλει πάση θυσία να γνωρίσει τον πατέρα της, εκείνον που την άφησε στα χέρια της μητέρας της πριν καν καταφέρει τη γνωρίσει.

Πληροφορίες του TV24, λοιπόν, αναφέρουν πως στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του ALPHA, το κορίτσι αυτό θα κάνει τα πάντα για να αναζητήσει τη πραγματική της ταυτότητα, όμως η απόρριψη που θα δεχτεί από τον περίγυρο θα την αναγκάσει να στραφεί ενάντια σε εκείνους που πιστεύει ότι της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε. Η Νάντια γνωρίζει πως είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη, καθώς όμως εκείνος είναι νεκρός, δεν θα μπορέσει να το αποδείξει εύκολα. Η πρώτη που θα πληροφορηθεί για την ύπαρξη μιας νόθας κόρης του πρώην άντρα της θα είναι φυσικά η Βασιλική. Για μια ακόμη φορά θα κλονιστεί, ενώ ο Μαθιός, που θα σταθεί στο πλάι της, θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει. «Βασιλική μου, δεν μπορείς να πιστεύεις κάθε κορίτσι που έρχεται και υποστηρίζει πως είναι παιδί του Στεφανή.

Σασμός νάντια κόρη του στεφανή

Δεν μπορεί να λέει αλήθεια. Γιατί δεν ήρθε νωρίτερα; Γιατί δεν τον είχε ψάξει τόσο καιρό; Δεν έχει στοιχεία που να το αποδεικνύουν», της λέει και ενώ ξέρει πως υπάρχει αλήθεια στα λόγια του, διστάζει να τα πιστέψει. Οταν το κορίτσι ζητήσει από τη Βασιλική να κάνει εξέταση DNA, γεγονός που θα αποδείξει τη σιγουριά της, η σύζυγος του Μαθιού θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Τι είναι πάλι αυτό, Μαθιό; Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ησυχάσουμε; Υποσχέσου μου ότι δεν θα μάθει τίποτα ο Νικηφόρος. Δεν θέλω να χάσει την πίστη στον πατέρα του και την οικογένεια που είχαμε. Τουλάχιστον όχι πριν επιβεβαιώσουμε τα λόγια του κοριτσιού», θα του πει.

Η γνωριμία της Νάντιας με τον Νικηφόρο

Μια από τις πρώτες εμφανίσεις της Νάντιας θα γίνει στο μαγαζί που θα πιάσει σύντομα δουλειά ο Μανόλης. Ο Νικηφόρος, προκειμένου να υποστηρίξει τον κολλητό του, θα θελήσει να του κάνει παρέα και έτσι δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με το πληγωμένο αυτό κορίτσι που στο μυαλό του έχει μόνο ένα πράγμα: Να βρει την οικογένεια που της στέρησαν. Ο γιος της Βασιλικής από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή θα της δείξει το ενδιαφέρον του, όμως εκείνη δεν θα ανταποκριθεί. Θα δείξει πως έχει σημαντικότερα ζητήματα να λύσει στη ζωή της. Οταν όμως καταλάβει πως το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό, μάλλον θα αρχίσει να το σκέφτεται ξανά. Οι δυο τους θα αρχίσουν μέρα με τη μέρα να έρχονται κοντά, μέχρι τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να είναι... αδέλφια. Ολα θα γυρίσουν ανάποδα, όμως ο Νικηφόρος θα έχει να διαχειριστεί και το ξέσπασμα του Μανόλη, ο οποίος επίσης θα αρχίσει να έχει συναισθήματα για το νέο κορίτσι που μπήκε έτσι απροσδόκητα στη ζωή τους.

Μην χάσετε το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο, Παρασκευή 21/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε!» - Οι επιπτώσεις που υπέστη ο Μιχάλης Αεράκης για χάρη της υποκριτικής

Σασμός - spoiler: Αποχώρηση "βόμβα" από το χωριό! Τους εγκαταλείπει όλους και κλείνεται σε μοναστήρι