Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/10) ο Τάσος Δούσης (δείτε εδώ πώς τον καλωσόρισε η Φαίη Σκορδά), ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου.

Όσα είπε ο Τάσος Δούσης για τα σχόλια της Σοφίας Μουτίδου στην Κατερίνα Καινούργιου

«Έχω καταλάβει τι έγινε αλλά θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Νομίζω ότι πλέον με τα social media έχουμε μια ευκαιρία να καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα πλέον, ποιος είναι ο βλαξ ή ποιος είναι ο κακός. Το λέω αυτό γιατί παλιά οι βλάκες κρυβόντουσαν, δεν υπήρχαν τα social media. Τώρα για να καταλάβεις έναν άνθρωπο πρέπει να δεις τί λέει στα social media και να ψυχογραφήσεις λίγο τον άνθρωπο.

Δεν λέω ότι η Σοφία Μουτίδου είναι κακιά. Λέω όμως ότι για να πεις κάτι τέτοιο και να πάρεις μια φωτογραφία δύο ανθρώπων και να μιλήσεις για αυτούς είναι μια μορφή κακίας είναι μια μικρή κακία θα έλεγα, που τα πιο πολλά που λέει η Σοφία Μουτίδου είναι σωστά.

Αλλά μερικές φορές όταν ξεφεύγουμε, ξεφεύγουμε. Από την άλλη μεριά, η Κατερίνα Καινούργιου επειδή την ξέρω και προσωπικά, ξέρω πόσο πολύ έχει προσπαθήσει αυτός ο άνθρωπος και με πλαστικές που τις έχει παραδεχτεί αλλά και με το πρόβλημα που είχε στην ορθοφωνία της να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Άρα αυτόν τον άνθρωπο δεν τον στοχοποιείς για την εμφάνισή του γιατί ξέρεις τι αγώνα έχει δώσει», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Δούσης.

«Κανέναν δεν στοχοποιείς για την εμφάνισή του, όχι μόνο την Κατερίνα αν έχει κάνει αγώνα. Για μένα όμορφη ήταν και πριν, όμορφη είναι και τώρα. Αυτό είναι προσωπική επιλογή το αν θες να κάνεις κάποια πράγματα. Η Μουτίδου αυτό που λέει είναι ότι δεν εννοούσε τις πλαστικές», συμπλήρωσε από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τάσος Δούσης: «Είναι λάθος αυτό που κάνει η Ηλιάνα...» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό Μας

«Αν μου δώσει το δαχτυλίδι...» - Η εξομολόγηση της Καινούργιου στο Super Κατερίνα για πρόταση γάμου που νόμιζε ότι θα δεχτεί