Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (24/10) εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά, υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Μας», τον Τάσο Δούση, ο οποίος θα δώσει το δικό του σχόλιο για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η παρουσία του Τάσου Δούση στην εκπομπή, ήρθε μάλιστα σε μία περίοδο που η Φαίη Σκορδά αναζητά νέα πρόσωπα για το πάνελ της (δείτε εδώ ποιοι είναι οι δύο παρουσιαστές που εξετάζονται).

«Τον έχω πάρει τηλέφωνο, του λέω θα μας έρχεσαι στην εκπομπή; Τώρα πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα από τα ταξίδια. Όλο ταξίδια; Ζηλεύω τη ζωή σου! Τι ωραία που κάνεις αυτές τις εκπομπές τις εκπληκτικές με τα ταξίδια που φαντάζομαι είναι κάτι που αγαπάς πάρα πολύ», είπε η Φαίη Σκορδά, με τον Τάσο Δούση να απαντάει: «Ταξιδεύω από μικρό παιδί, είναι η τρέλα μου, η αρρώστια μου».

Η παρουσιάστρια, ολοκλήρωσε το καλωσόρισμά της στον παρουσιαστή των «Εικόνων», λέγοντας: «Εγώ αυτό που θέλω να πω για τον Τάσο, είναι ότι επειδή έχω πολύ έντονη ζωή... είτε μπαίνω στο Instagram και παρακολουθώ τα ταξίδια σου είτε μπαίνω στο Youtube και παρακολουθώ συνεντεύξεις παλιές, είναι ένας δημοσιογράφος με μεγάλη πορεία. Καμία φορά ξεχνάμε την πορεία κάποιων ανθρώπων. Έχω δει την παρουσία σου στα δελτία ειδήσεων, δίπλα σε καθηγητές με πολύ σοβαρά ρεπορτάζ».

Η εμφάνιση του Τάσου Δούση στην εκπομπή Πρωινό Μας

Τα σχόλια που ακολούθησαν στο Twitter

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η εξομολόγηση του Τάσου Δούση για τα γυρίσματα των "Εικόνων" - «Μου έβγαλαν μαχαίρι να...»

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: 20 λάθη που κάνουν οι ξενοδόχοι και χάνουν τους πελάτες τους