Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία απρόσμενη τηλεοπτική συνάντηση είχε η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι της Κυριακής 23/10 στην εκπομπή της (δείτε εδώ την αμηχανία της στην εκπομπή του Σαββάτου 22/10), καθώς ήθελε να μάθει τα νέα του Love Island, και τότε στον αέρα της εκπομπής, εμφανίστηκε ο γιος της Νικήτας, απευθείας από την...Τενερίφη!

Είναι γνωστό πως ο γιος της παρουσιάστριας είναι στην εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι (δείτε εδώ αναλυτικά τις πληροφορίες), και έτσι βγήκε στην εκπομπή της μητέρας του προκειμένου να δώσει μερικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει στην βίλα της αγάπης!

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Μπακοδήμου με τον γιο της

«Γεια σου Νικήτα Αργυρόπουλε», είπε η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της να απαντά: «Που είσαι ρε μάνα;»!

Μ.Μ: Νικήτα, φυσάει λίγο, βλέπω.

Ν.Α: Ναι, φυσάει.

Μ.Μ: Ζακέτα να πάρεις!

Στον "πάγο" η δεύτερη εκπομπή της! Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και τον ΣΚΑΙ

Η αλήθεια είναι πως η εκπομπή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς από την πλευρά του ΣΚΑΙ, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ο σταθμός απογοητεύτηκε από τα νούμερα της πρεμιέρας καθώς περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο και πίστευαν αρκετά στο project.

Ο λόγος για την εκπομπή Γεια Σου, της αγαπητής Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία μετά τα νούμερα και από την εκπομπή της Κυριακής 2/10, που δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά, έχει ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες συζητήσεις με το κανάλι, για το τι θα συμβεί.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου, σύντομα θα δούμε ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της, με πρώτη και κύρια την αλλαγή ώρας, ώστε να μην βρίσκεται απέναντι από το Καλύτερα Δεν Γίνεται, τουλάχιστον όχι για όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Στον

Εκτός όμως από τις αλλαγές σε αυτή την εκπομπή, εξελίξεις έρχονται και με την δεύτερη εκπομπή που ετοίμαζε με το κανάλι για τα μισά της επόμενης σεζόν, η οποία όπως όλα δείχνουν μπαίνει στον πάγο μέχρι νεοτέρας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γεια σου: Είναι πλέον επίσημο! Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου

«Λυπήθηκα γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της