Από Πέννυ Μαστοράκου

Τον γνωρίσαμε όλοι καλύτερα μέσα από το Survivor, όπου ο κόσμος αποθέωνε συνέχεια τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και το εκρηκτικό ταπεραμέντο του! Ο λόγος για τον πασίγνωστο makeup artist και πρώην παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για σύντροφο συμπαίκτη του λίγο καιρό πριν) ο οποίος βιώνει στιγμές πένθους όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Mέσα από βίντεο λοιπό, μοιράστηκε με το κοινό του πως έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα ο νονός του, τον οποίο είχε σαν τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, και του είχε απεριόριστη αδυναμία.

Θρήνος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Η ζωή πάρα πολλές φορές είναι προβλέψιμη, αλλά άλλες φορές ανατρεπτική, υπάρχουν χαρούμενες στιγμές και δυσάρεστες στιγμές. Κάποια από αυτά δεν τα μπορείς να τα αποφύγεις. Ένα από αυτά είναι ο θάνατος και θα ήθελα να σας πω ότι σήμερα το μεσημέρι πέθανε ο νονός μου από την Κρήτη, τον οποίο τον είχα σαν πατέρα μου γιατί όπως ξέρετε πατέρα δεν είχα με βάφτισε όταν ήμουν τριών ημερών στο νοσοκομείο.

Στα φτωχικά παιδικά μου χρόνια με βοηθούσε συνεχώς να μου πάρει ποδήλατο, να μου πάρει πράγματα. Μέσα στο Survivor με ψήφιζε πάρα πολύ και ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στο νονό μου, θα σε σκέφτομαι καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι θα με προσέχει από ψηλά» είπε χαρακτηριστικά...

Δεν έχει απλά κορίτσι αλλά θα την παντρευτεί!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ εκκεντρικό πρόσωπο, αφού ό,τι και αν συμβεί στη ζωή του δεν το κρατάει κρυφό είτε αυτό είναι ευχάριστο είτε δυσάρεστο. Η έκπληξη ωστόσο που έκανε την Δευτέρα 26/9 μέσα από το Super Κατερίνα δεν έχει προηγούμενο. Ο γνωστός κομμωτής αποφάσισε να κάνει σύνδεση με την εκπομπή με σκοπό να γνωρίσει σε όλους το νέο του κορίτσι τη Νάνσυ.

Το ειδύλλιο έχει ιδιαίτερη ιστορία και αυτή αποκαλύφθηκε...το μόνο που μένει τώρα είναι ο γάμος. Να τονίσουμε εδώ, πως από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε, μιας και άλλος παίκτης survivor λέει πως θα παντρευτεί αλλά τίποτα ακόμα...

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Ήταν πράγματα που έβλεπα...» - Ο Εμμανουήλ "καίει" Σοφιάνα και Άρη

Survivor 5: «Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ