Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε νέο ξέσπασμα κατά της Μαρίας Αντωνά, με την οποία οι σχέσεις τους μοιάζουν ιδιαίτερα τεταμένες το τελευταίο κυρίως διάστημα, προχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο γνωστός κομμωτής και πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος είχε αποκαλύψει ορισμένα πράγματα για τον σύντροφό της Σοϊλέδη, όσο ήταν στο παιχνίδι, με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Σοφιάννας Αβραμάκη πήρε φωτιά!

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Εμμανουήλ, κατηγόρησε ανοιχτά για άλλα μια φορά το ζευγάρι για την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του μετά το οριστικό τέλος του παιχνιδιού.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Έλεγα στη Σοφιάννα, ο Άρης και η Μαρία σε χρησιμοποιούν, αυτοί οι δύο άνθρωποι σε χρησιμοποιούν και θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα. Βλέπω κάθε βράδυ στο youtube καθημερινά το το βρισίδι μου έχει ρίξει, σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα», είπε ξεσπώντας κατά της Μαρίας Αντωνά.

Όσα είχε πει για Σοφιάνα και Άρη

«Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι προσέβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Αποκλειστικό: Τσιγκούνης φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Το κασέ των παικτών του Survivor 5