Από Πέννυ Μαστοράκου

Τον παλιό τους συνεργάτη και κορυφαίο δημοσιογράφο πέτυχαν οι κάμερες του Καλύτερα δε Γίνεται, και δηλώσεις του προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής το μεσημέρι του Σαββάτου, 22/10. Ο λόγος για τον ιδιαίτερα αγαπητό Κώστα Τσουρό, (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για την άβολη στιγμή της καριέρας του) ο οποίος πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους και μιλά με ειλικρίνεια.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την φετινή χρονιά, και τοποθετήθηκε και στις δηλώσεις που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου λίγες μέρες πριν.

Το όλο νόημα σχόλιο του Κώστα Τσουρού στην Τίνα Μεσσαροπούλου

«Το μοντέλο αυτών των εκπομπών υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Δεν γέννησε κανείς από την αρχή κάποια
«Είμαστε δύο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και νομίζω ότι έχουν περάσει έξι μήνες. Φέτος είναι πιο σκληρή η χρονιά γιατί είναι και πάρα πολλές οι εκπομπές.

Είπε έτσι η Τίνα; Δεν το έχω δει, αλήθεια σου λέω. Το μοντέλο αυτών των εκπομπών υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Δεν γέννησε κανείς από την αρχή κάποια εκπομπή. Τι να πούμε τότε; Ότι το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης που έκανε η Ελεονώρα πριν; Καλό είναι να μην αγνοούμε τις κάμερες από τη στιγμή που όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι συγκεκριμένες κυρίες που κλήθηκαν από τον εισαγγελέα να μην πουν στις κάμερες έστω μια καλημέρα;» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε όλα.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει η Τίνα Μεσσαροπούλου

«Δεν αγχώθηκα για την τηλεθέαση ούτε πέρσι που υπήρξε και μια εκπομπή που έπαιζε ακριβώς πάνω στο Happy Day, με την ίδια θεματολογία. Φέτος το Mega Καλημέρα δεν ενισχύει ένα τσακ παραπάνω την ενημέρωση, έχει τον αντί Βερύκιο, την Χριστίνα Κοραή και βγαίνει ακριβώς το ίδιο τέταρτο», είχε αναφέρει η δημοσιογράφος σε δηλώσεις της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Φαίη φαινόταν πως δεν περνούσε καλά!» - Ο Κώστας Τσουρός "σπάει" τη σιωπή του και αποκαλύπτει για την Σκορδά

«Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα;» - Το αιχμηρό σχόλιο του Τσουρού για την συμπαράσταση που έλαβε η Νομικού μετά την αποχώρησή της