Από Πέννυ Μαστοράκου

Για την αποχώρησή της από το Πρωινό γράφτηκαν πολλά και ειπώθηκαν ακόμη περισσότερα (δείτε εδώ την πρώτη αντίδρασή της μία εβδομάδα μετά). Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία έκανε πριν λίγες ώρες τις πρώτες δηλώσεις της μετά από το συμβάν, οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση του Κώστα Τσουρού το πρωί της Τετάρτης στο Mega Καλημέρα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι έλαβε πολλά μηνύματα συμπαράστασης, και πάνω σε αυτό το κομμάτι στάθηκε ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Τσουρός για τις δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού

«Συγγνώμη ρε παιδιά, ούτε για το αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 δεν απάντησε, που το έγραψε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι “παραμένει στην οικογένειά μας”. Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων...

Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση για την αντικαταστάτριά της στο Πρωινό

Ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστή την είδηση μέσα από μία λιτή ανακοίνωση, ενώ η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό με μία ανάρτηση στην οποία μίλησε για σεβασμό. Και ενώ είναι πολλές οι φήμες γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον, ακόμα περισσότερες είναι οι φήμες γύρω από την γυναίκα που θα πάρει τη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γυναίκα αυτή δε θα είναι άλλη από τη Φελίσια Λαπάτη. Η παρουσιάστρια έχει δοκιμαστεί ξανά τηλεοπτικά μιας και συμμετείχε στις «Σφήκες» του The 2night Show, ενώ εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό 94,9.

Μπορεί η Φελίσια να αναλάβει επί της ουσίας το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, ωστόσο η σύγκριση με τη Δούκισσα θα είναι αναπόφευκτη.

Την ώρα λοιπόν που οι τηλεοπτικές εξελίξεις έχουν πάρει φωτιά, η Δούκισσα Νομικού έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιστρέψει στη δουλειά που έκανε πριν αναλάβει το Πρωινό. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Παρίσι και πριν από μερικές ώρες συναντήθηκε με την Έβα Λονγκόρια.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό παρασκήνιο: Τα κλάματα της Δούκισσας Νομικού στα καμαρίνια του ΑΝΤ1

Δεν έχασε καθόλου χρόνο - Η εκπομπή που θα πάρει η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό