Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μέρες μετά την τοποθέτησή του για την Φαίη Σκορδά, ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εφημερίδα Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου και έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος πλέον μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, μεταξύ άλλων μίλησε για την άβολη στιγμή που είχε ζήσει στον αέρα.

Η πιο άβολη στιγμή του Τσουρού στην καριέρα του

Ποια τηλεοπτική στιγμή σου θέλεις να ξεχάσεις και γιατί;

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν δούλευα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, κάποια στιγμή με μετέφεραν από το εκπαιδευτικό και εκκλησιαστικό ρεπορτάζ που κάλυπτα έως τότε στο οικονομικό. Η μέρα με τη νύχτα… Ήταν Καθαρά Δευτέρα -το θυμάμαι σαν τώρα- κι εγώ βγαίνω κύριος και παρουσιάζω το χρηματιστήριο, υποτίθεται, της ημέρας! Μόνο που το χρηματιστήριο εκείνη την ημέρα ήταν κλειστό κι εγώ διάβαζα ως σημερινές τις τιμές της προηγούμενης ημέρας…

Το μόνο που θυμάμαι μετά είναι τα τηλέφωνα στην αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων να χτυπάνε ακατάπαυστα και τον διευθυντή να φωνάζει «Ο Τσουρός γρήγορα στο γραφείο μου». Αυτή ήταν η στιγμή που με σιγουριά θέλω να ξεχάσω.

Η πιο άβολη στιγμή στην καριέρα του Κώστα Τσουρού
NDP

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, ειδικά στο ξεκίνημά σου;

Θα ήταν ψέμα να πω ότι μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια μού έχουν φερθεί όλοι καλά. Έχω δεχτεί και πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές κι υποτιμήσεις και τα πάντα. Όμως, η αλήθεια, η αγάπη για αυτό που κάνεις κι η ικανότητα πάντα στο τέλος κερδίζουν.

Τα πρώτα λόγια του πριν την εκπομπή φέτος

«Ετοιμαζόμαστε, την Δευτέρα 5/9 βγαίνουμε, έχω ανυπομονησία. Πάντα υπάρχει άγχος όταν υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα, εμείς βέβαια την εκπομπή την έχουμε στήσει, την ξέρουμε, αλλά το άγχος πάντα υπάρχει.

Σε όλα θα έχουμε αλλαγές, έχουμε και μπροστά μία αλλαγή, έφυγε η Φλορίντα και έρχεται η Άννα Ζηρδέλη. Έχουμε και καινούρια ομάδα από πίσω – έχουν μείνει πολλά περσινά παιδιά, αλλά έχουμε και καινούριους. Και γενικότερα θα έχουμε αλλαγές και νέες στήλες. Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει, αλλά πάντα το παρατηρώ», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, είπε σχετικά με τη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με νυφικό: «Φτάνει η ώρα, θα μάθετε. Και εγώ όταν είδα την φωτογραφία της την ρώτησα αλλά δεν μπορώ να σας πω. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην την αφορούσε ο θρησκευτικός γάμος, αλλά μπορεί να την αφορά τώρα ή να αφορά τον Θοδωρή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν αντέχεται άλλο αυτό...» - Τα όλο νόημα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη για την αποχώρηση της Δούκισσας από το Πρωινό

«Σούσουρο» με Τσιμτσιλή και Μελέτη - Τι συνέβη με τις δύο παρουσιάστριες