Από TV24 Team

Λίγο καιρό πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 20/10, έγινε γνωστό πως η αγαπητή Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε με τον σύντροφό της Δημήτρη (δείτε εδώ αναλυτικά τις πληροφορίες) και όλοι θεωρούσαν πως δεν ισχύει ή αν ισχύει ίσως είναι προσωρινό.

Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 21/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε πως ο χωρισμός είναι οριστικός, και έδωσαν νεότερες πληροφορίες για το πως είναι το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας μετά από ότι συνέβη.

Όλες οι πληροφορίες για τον χωρισμό της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Επικοινώνησα με τον στενό κύκλο της Δήμητρας και συγκεκριμένα με έναν συνεργάτη της ο οποίος μου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της. Έχει χωρίσει εδώ και περίπου 3 εβδομάδες με τον σύντροφό της, τον Δημήτρη. Τον άντρα που θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό. Ήταν από κοινού απόφαση. Η ίδια δεν θέλει κάτι να πει αυτή τη στιγμή. Η Δήμητρα είναι καλά και έχει επικεντρωθεί στο κομμάτι της δουλειάς» ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Το μοντέλο που τόσο καιρό κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στις 19/7 τους ξάφνιασε όλους όταν με μια φωτογραφία ανακοίνωσε πως παντρεύεται. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το απίστευτο μονόμετρο με το οποίο ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου. Μπορεί να μην γνωρίζουμε πόσο καιρό είναι μαζί, ωστόσο, σίγουρα αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε από το ένα λεπτό στο άλλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη είναι με τον...δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του στο youweekly.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αλήθεια κουράσατε...» - Έξαλλη η Αλεξανδράκη με τις ερωτήσεις για τον γάμο και τον σύντροφό της

«Έχω πάθει σοκ...» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα δημοσιεύματα περί απόπειρας αυτοκτονίας